2777
2789
عنوان

کسی هست با ماهیانه ۵۰۰ یا ششصد هزار زندگی رو بچرخونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 114 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باردارم عزیزم...پددرامونم کمکمون میکنن ولی خب دیگه ی زندگی ساده داریم...خداروشکر

ببخشید فضولی نشه ها چون خودم قصد بچه اوردن دارم و میترسم میپرسم با این اوضاع چطوری تونستی باردار بشی اونم با این اوضاع گرونی بچه داری؟

الانم همون یه زره حقوقم کارتش دست اونه خیلی وقتا هزار تومنم ندارم اصلا خیلی دلم گرفته اطرافیتنمونم ه ...

قناعت زیادم خوب نیست خصوصا وقتی میگی شوهرت همیشه اینجور بوده

ببخشید فضولی نشه ها چون خودم قصد بچه اوردن دارم و میترسم میپرسم با این اوضاع چطوری تونستی باردار بشی ...

عزیزم هم بیمه تکمیلی داریم هم اینکه پدرامون تا حدودی کمک میکنن..سیسمونی هم که مامانم اینا گرفتن...شوهرم تازگیا استعفا داد دنبال ی کار بهتره انشالاه جور شه کارش

همسرم و دخترم زندگیمن  خدایا مرسی از لطفت  
عزیزم هم بیمه تکمیلی داریم هم اینکه پدرامون تا حدودی کمک میکنن..سیسمونی هم که مامانم اینا گرفتن...شو ...

نه منظورم خرج بعدهاشه.ایشالا کار خوب براش پیدا بشه.اخه من هر کار میکنم هی میترسم بچه بیارم میگم نمونیم تو خرج و مخارجش بعدها

نه منظورم خرج بعدهاشه.ایشالا کار خوب براش پیدا بشه.اخه من هر کار میکنم هی میترسم بچه بیارم میگم نمون ...

عزیزم بخدا نمیخوام شعار بدم...کیه که از پول خوشش نیاد...فک کن ماهی صدو خورده ای بیشتر برامون نمیمونه...اینقد بودن افرادی که میگفتن فعلا بچه نیارین...ولی من و شوهرم اعتقاد قلبی داشتیم مدا پشتمونه...بخدا تا الان گیج و منگ موندم چطور این نه ماه رو

گذروندم...همه چی خوب بود...تغذیه خوب,دکتر خوب,و...ازین به بعدشم میدونم کمکمون میکنه خدا...شوهرم تحصیلات و حرفه خوبی داره متاسفانه چون تو شهر کوچیکی هستیم مناسب حرفه ش نیست...میریم ی شهر بزرگتر 

همسرم و دخترم زندگیمن  خدایا مرسی از لطفت