2777
2789
عنوان

کسی هست با ماهیانه ۵۰۰ یا ششصد هزار زندگی رو بچرخونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 114 پست
آره بخدا نه ک فکر کنی از حقوق 400 میمونه ها نه شوهرم 5 ماه پیش بخاطر خانواده بیشعورش کارشو ول کرد رف ...

عزیزم واقعا سخته الان فکر میکنم تو خواب دارم چت میکنم و همچنین انشالله شوهرتون یه کار بهتر پیدا کنه

مَن هِدیه خُدام❤😍دَس خوش...
چرا شوهرت بیکاره   همین دیگه شوهرت بد عادت شده

کار داره 

مدیر کنترل کیفیت یه شرکت تازه تاسیس شده 

شرکتشون چندتا قرارداد فروش باید با شرکتای ماشین سازی ببنده تا تولید رو شروع کنن

همسرم خیلی برای تاسیس شرکت و مجوز از اداره استاندارد زحمت کشید 

کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بخدا نه ک فکر کنی از حقوق 400 میمونه ها نه شوهرم 5 ماه پیش بخاطر خانواده بیشعورش کارشو ول کرد رف ...

آمین 😍 یا رب العالمین

لطفا شماهم دعا کن من نی نی م رو سلامت بغل بگیرم

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

من حقوقمون ۱ونیمه.اما بخدا همش میره پای قسط شرکت ووام خونگی بمونه همون ۵۰۰.اونم که میدم ۳کیلو گوشت میخرم.باقیشم خرجی خونه...۴نفریم.خودمونم شکر خدا که مواددشوینده رو هر۳ماه خودشرکت اندازه ۳ماهمون میده 

چی کار کردی گلم با شوهرت؟

خداروشکر دیگه مشکلی نداریم من کمتر بهش گیر میدم اونم عالی شده

کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!
چ جوری خب  قسط و اجاره چقدره

دوتا وام داریم هرکدوم 250 😐 من طلاهامو فروختم پول پیش رو اضافه کردیم اجارمون شد 200 ماهی یبار وقت دکتر دارم با داروهام هرماه 100 تومن میشه 100 تومنم قبض میاد واسه خونه 😐😐😐 ی خونه کوچیک داشتیم دست مستاجر بود برادرشوهرم از چنگمون درآوردش 😐😐 الانم شوهرم هرماه قرض میگیره واسه قسطا من هیچ خرجی ندارم حتی ی آرایگشاهم نمیرم 😐😐😐واقعا خودمم نمیدونم چجوری زندگی میکنم 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
عزیزم این شعاره فقط  بچه دل خوش می فهمه  همش خوردن نیست  اجاره خونه  پ ...

شعار نیست یه زمانی 150میلیون پول تو بانک پس انداز داشتم ولی شوهرم رو تخت بیمارستان بود.تو 2ماهی که بستری بود حتی 10هزارتومان هم خرج نکردم 

خدا کنه ادم دلش خوش باشه باهم میشه زندگی رو ساخت

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری