2777
2789
عنوان

کسی هست با ماهیانه ۵۰۰ یا ششصد هزار زندگی رو بچرخونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 114 پست

من

هیچی نمیتونم بخرم

کمکای پدر مادرمون مارو سرپا نگه داشته

واسه لباس عید من هم مادرشوهرم 300بهمون پول داده

کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچی نمیتونم بخرم کمکای پدر مادرمون مارو سرپا نگه داشته واسه لباس عید من هم مادرشوهرم 300بهمون ...

چرا شوهرت بیکاره 

همین دیگه شوهرت بد عادت شده

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

دایی من، البته شانس آورد یه ارث رسید بهش تونست یه جای خوب مشهد خونه بخره، ولی درآمدش ماهی شیشصده با یک بچه، زنشم الان تو نون باگتی کار میکنه ماهی پونصد و پسرشم تو آبمیوه فروشی کار میکنه اونم پونصد درآمد داره، خانوادگی یه چی حدود یک و نیم درآمد دارن، ولی کار زنش و پسرش موقتیه

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏

پدرم فروشگاه میره برامون خرید میکنه گاهی پدرشوهرم پول برامون میفرسته

کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!
واقعاااااا؟

آره بخدا نه ک فکر کنی از حقوق 400 میمونه ها نه شوهرم 5 ماه پیش بخاطر خانواده بیشعورش کارشو ول کرد رفته یجا کاراموزی کلا 400 میگیره فکر کن با این همه هزینه دکتر ماهیانه و دارو و قسط دوتا وام و...

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

من وقتی عروسی کردم شوهرم سرباز بود وماهی سیصد میگرفت بعد باید ماهی چهارصد میدادیم واسه قسط وام ازدواج

ماهی باید صد تومنم روش میزاشتیم😂😂تا پنج ماه وضعمون اینجوری بود

ولی خوب بچه ندارم گمون خرجه بچه زیاده

داستان رو از اول تعریف کنید نه از اون جایی که تحملم تموم شد و مثل خودتون شدم🤞🙂

دلت خوش باشه نون خشک اب بزن بخور چرا نشه گلم

عزیزم این شعاره فقط 

بچه دل خوش می فهمه 

همش خوردن نیست 

اجاره خونه 

پوشاک 

قبضها ......

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست