2777
2789
عنوان

کسی هست با ماهیانه ۵۰۰ یا ششصد هزار زندگی رو بچرخونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 114 پست
ما الان وضعمون خوب نیس ولی موقتیه چند ماه دیگه بابام بازنشست میشه درامدمون خوب میشه الان درآمد نداری ...

چند سال بیمه واریز کردین ؟؟

مبلغش چقدره

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت خوش باشه نون خشک اب بزن بخور چرا نشه گلم

عزیزم این شعاره اصلا شدنی نیست

باید همسرش کار کنه

پسر من هیچ نیازی به پول نداره تا همیشه ولی داره فروشندگی میکنه برای ماهی ۵۰۰

چون یاد بگیره زندگی قانون داره

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...

مادونفریم.به طور میانگین ۴۰۰یا۵۰۰خرج ماهانمون میشه.البته بجز مراسمات ویا عید که بیشتر ازاین میشه وتا حدود ١تومن میرسه

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی  
دوتا وام داریم هرکدوم 250 😐 من طلاهامو فروختم پول پیش رو اضافه کردیم اجارمون شد 200 ماهی یبار وقت د ...

هی داد بیداد

خدایا دستمونو ول نکن و هوای منو و مرد من رو داشته باش،💔

ما اول زندگیمون یعنی ۳یال پیش با۳۰۰تومن درماه زندگی میکردیم آخه قسطامون خیلی زیاده چون شوهرم پول رهن خونه وماشینو طلای عروسیو کلا همه چیزو خودش داده با وام اونم بیشترحقوقش میره واسه قسطا و۶۰۰۰واسمون میمونه بایه بچه بابام خیلی کمکمون میکنه یه باغشو کلا داده به بچه هاش هرسال ۴ملیون ازاون باغ سهممون میشه پدرشوهرم بچه هاشو مفت مفت بزرگ کرده یه اسباب بازی واسه شوهرم نخریده دوچرخه وموتور هم تومجردیش شوهرم خودش کارکرده خریده خودشم ازدواج کرده حالا مادرشوهرم زندگیمونو زهر کرده خداازش نگزره پدرشوهرمم گاهی زنگ میزنه شماره کارت میفرسته که یخورده پول واسش بفرسته شوهرم خیلی مادرشوهرم پررو ومتوقعه

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
شعار نیست یه زمانی 150میلیون پول تو بانک پس انداز داشتم ولی شوهرم رو تخت بیمارستان بود.تو 2ماهی که ب ...

دوتاش با هم داشته باشی

دل خوش +پوووووول

خدارو شکررررررر😍😍😍

ممنون عزیزم 

کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!
دوتاش با هم داشته باشی دل خوش +پوووووول

دل خوش تن سالم پول

ولی اگه قرار باشه یکیشو انتخاب کنم تن سالمه100%

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دوتا وام داریم هرکدوم 250 😐 من طلاهامو فروختم پول پیش رو اضافه کردیم اجارمون شد 200 ماهی یبار وقت د ...

چقدر سخت 

😔😔😔😔😔😔

خدا خانواده شوهرت لعنت کنه ک بی پولی شما راضی شدن 

فردا پس فردا بچه بیاد چی 

سختی و بی پولی تو همه زندگی ها هست ولی نباید بزاری عادی باشه و این رویه ادامه داشته باشه باید چاره ای بیاندیشی عزیزم بچه خرج داره اینده داره

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...
۴  و نیمه داریم واریز میکنیم انشالله چند ماه دیگه بازنشست میشه ما ۷۰۰ هزار واریز میکنیم حقوقمو ...

پدرت از قبل سابقه بیمه داشته ؟؟؟

الان با سی سال سابقه حقوقش اینقدر میشه ؟؟

شوهرم میگه من زندگی رو خیلی سخت گرفتم دیگه یکم خرج الکی لازمه واسه ادم ...من اولا ازدواج خیلی خرج الکی داشتم اما الان بخاطر بچها مجبورم جمع کنم فردا که دست چپ وراستشون رو شناختن شرمنده اشون نشم.از ۵نفر پایین باشیم حداقل از ۳نفر بالاتر باشیم بد نیس.