2777
2789
عنوان

نکنه من پیامبری چیزی باشم

270 بازدید | 21 پست

چندروز بود یه خانومی از اقوام دور همش میومد تو ذهنم

امشب متوجه شدم مادرش فوت شده

قبل فوت پدر جاریمم،چندروز جاریم هی میومد تو ذهنم

قبل فوت مادربزرگمم،همش صحنه های عزاداری میومد تو ذهنم،عزای مادربزرگم

از همشون بدتر ماجرای فوت برادرم

برادرم یه پراید داشت که همیشه دم در پاکش میکرد

ازشدت تمیزی برق میزد

مدتها قبل فوتش،میومد تو ذهنم که داداشم داره به ماشینش گل می‌ماله

اینم بگم داداشم وقتی دنبال ماشین بود،یه روز از بیرون میومدم این پراید دم خونمون بود

من فوری فهمیدم داداشم میخواد بخردش

سریع توی ذهنم به ماشین گفتم قاتل!!!!!!!!!!!!

داداشم باهمون تصادف کرد...

حس ششم نیستم ها

سوال نپرسید

یهو میاد تو دهنم،دست خودم نیست

کیا اینجورین؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید تو از اونایی که دل پاک و به هر چی فکر کنه خدا بهش میده و به اینا فکر کردی و اتفاق افتادن.

یعنی تو پیش بینی نمی کردی صرفا تو ناخودآگاهت فکر می کردی و اتفاق میوفتادن.

از این به بعد به چیزای خوب فکر کن.

منم مثلا توی ذهنم یه اسم میاد اسم یه زن چند هفته بعد معلممون میگه اسمش اینه 

یا مثلا جدول حل میکردم اسم عموی حضرت ابراهیم میخواست همون شی تدی هئیت حاج آقا از عموی حضرت ابراهیم میگفت برگام دیکه به قانون جاذبه اعتقاد پیدا کردم 

شاید تو از اونایی که دل پاک و به هر چی فکر کنه خدا بهش میده و به اینا فکر کردی و اتفاق افتادن.یعنی ت ...

👌

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

منم اینجوریم  متاسفانه 

در انتقال انرژی مثبت و منفی هم بسیار توانا هستم 

سعی میکنم  به خیلی چیزا توجه نکنم چون از هم میپاشن یهو😂

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

منم مثلا توی ذهنم یه اسم میاد اسم یه زن چند هفته بعد معلممون میگه اسمش اینه یا مثلا جدول حل میکردم ا ...

چه جالب

واقعا ماورا حقیقت داره

منم اینجوریم متاسفانه در انتقال انرژی مثبت و منفی هم بسیار توانا هستم سعی میکنم به خیلی چیزا توجه ...

وای

خواهر من به شدت چشماش شوره

کافی از کسی اسم ببره

من یه باتحه برای مرحوم از قبل می‌خونم