2777
2789

با این وضعیت درآمد بی‌کاری و بیگاری 

تعطیل کردن به کسانی که کار آزاد دارن و سرماه حقوق نمی‌گیرن آسیب میزنه یعنی چی میگن برید تفریح و گردش حتی اونی که سرماه هم حقوق میگیره نمیتونه تا آخر ماه برسونه یعنی چی آخه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا فکر کن زن هم باشی یه زن تو ایران

من از وقتی اومدم تو این سایت فهمیدم تفکر جامعه چقدر داغونه و دختر باشی باید بری فقط از اینجا

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

خیلی چیزا از دستشون در رفته اونم خیلی وقته مساله اصلی پذیرش واقعیت هست

یاسی دوست نداری عکس پروفتو عوض کنی ؟

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

عزیزم من سال ها خارج از ایران زندگی کردم 

خب میخوای بری ، میتونی از پس هزینه بر بیایی ؟

بعدش هم فکر نکن برات فرش قرمز پهن کردن ها 

پیدا کردن کار به شدت رقابتی بعدش هم پیدا کنی یک شریک داری به اسم دولت بخش قابل توجه ای از در امدت باید بابت مالیات و بیمه ملی بدی 

بعد از صفر هم نباید شروع کنی باید از زیر صفر شروع کنی چون مهاجری

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

حالا فکر کن زن هم باشی یه زن تو ایرانمن از وقتی اومدم تو این سایت فهمیدم تفکر جامعه چقدر داغونه و دخ ...

وقیقا منم بعضی رفتارها و واکنش هارو میبینم توی این سایت واسم عجیبه ! انگار بعضیا هنوز دارن توی ۲۰۰ سال گذشته زندگی میکنن

عزیزم من سال ها خارج از ایران زندگی کردم خب میخوای بری ، میتونی از پس هزینه بر بیایی ؟بعدش هم فکر نک ...

دقیقا ... همه از بیرون میگن اونجا بهشته ولی خیلی سختی داره ..

منم برادرم خارج کشوره و خیلی سختی کشید تا به یه زندگی نرمال برسه‌. 

حالا فکر کن زن هم باشی یه زن تو ایرانمن از وقتی اومدم تو این سایت فهمیدم تفکر جامعه چقدر داغونه و دخ ...

وقیقا منم بعضی رفتارها و واکنش هارو میبینم توی این سایت واسم عجیبه ! انگار بعضیا هنوز دارن توی ۲۰۰ سال گذشته زندگی میکنن

مهاجرت الان فقط مدرک زبان آیلتیس و تافل و بورسیه تحصیلی بیست و سی درصد نمیخواد همراهش شرایط مالی فوق بالا میخواد

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

عزیزم من سال ها خارج از ایران زندگی کردم خب میخوای بری ، میتونی از پس هزینه بر بیایی ؟بعدش هم فکر نک ...

دقیقاا

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

دقیقا ... همه از بیرون میگن اونجا بهشته ولی خیلی سختی داره ..منم برادرم خارج کشوره و خیلی سختی کشید ...

دقیقا فقط کسایی که رفتن میدونن

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳