2777
2789
عنوان

امیدوارم هرچی سریع‌تر از ایران فقط برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 62 پست

بعد اینم بگم کارکردن تو ایران و خارج از ایران خیلی فرق داره 

تو ایران طرف صبح میره سر کار یک ساعت میمونه صبحانه میخوره 

سر ظهر میره نماز 

وسعت کار با گوشی کار میکنه 

با تلفن حرف میزنه 

خارج میخوای کار کنی واقعا باید کار کنی دستشویی رفتنت هم باید سر تایم باشه 

بعد نبین مثلا ماشین بهترین ماشین هست ۵۰۰ ملیون هزینه یکسال بیمه اش میبنی میشه نصف قیمت ماشین بعد مثلا ماشین میخری ۲۰۰هزار تا موقع فروش افت قیمت میخوره میشه ۸۰ هزار تا مثل ایران نیست که سرمایه باشه

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

بعد اینم بگم کارکردن تو ایران و خارج از ایران خیلی فرق داره تو ایران طرف صبح میره سر کار یک ساعت میم ...

این‌ها که بیشتر مزیت بود حالا نمیدونم میدونید یا نه درآمد تو ایران الان حدود ماهی ۱۵-۲۰ میلیون برای کارهای معمولی هست که تقریبا باهاش اجاره خونه هم نمیشه داد بعد شما تا آخر عمرت حتی بخوای هم نمیتونی خونه بخری حدود ۸ سال قبل‌تر و قبل از کرونا خیلی حقوق‌ها متناسب‌تر با شرایط زندگی بود یعنی لااقل میشد یه خونه بعد ۱۰-۲۰ سال خرید ولی الان واقعا فقط با حقوقت میتونی خرج خورد و خوراک ماهانه‌ات رو بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من سال ها خارج از ایران زندگی کردم خب میخوای بری ، میتونی از پس هزینه بر بیایی ؟بعدش هم فکر نک ...

سلام ازرشتتون راضی هستین چندروز درهفته کلاس دارین 

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

اسی کجا میخوای بری

و چطوری

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اسی کجا میخوای بریو چطوری

فعلا دارم زبان میخونم ولی چون تو دانشگاه عمران خوندم فکر کنم باید یا کاری برم استرالیا یا تحصیلی برم یه کشور اروپایی ارزون مثل ایتالیا

این‌ها که بیشتر مزیت بود حالا نمیدونم میدونید یا نه درآمد تو ایران الان حدود ماهی ۱۵-۲۰ میلیون برای ...

اره واقعا سخت بعد تو انگلیس هم اجاره خونه زیاد یه اپارتمان معلولی کوچیک دارم ماهی ۷۵۰ پوند میدم تازه همخونه دارم شده ۷۵۰ پوند اون جوری ماهی ۱۵۰۰پوند 

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

ما قرار بود بریم 

استادای همسرم یکییشون استرالیا بوده یکیشون هم کانادا بوده دوتاشونم برگشتن ایران تدریس میکنن 

آنقدر بدی و سختی میگن از مهاجرت که شوهرم صد در صد پشیمون شده 

حتی برا فرصت مطالعاتی هم دیگه راضی نیس بریم 

عزیزم من سال ها خارج از ایران زندگی کردم خب میخوای بری ، میتونی از پس هزینه بر بیایی ؟بعدش هم فکر نک ...

واااااا عزیزم چرا الکی میگی

خارج گل و بلبله 

از همون دم هواپیما فرش قرمز پهن کردن تا کنار دست رئیس جمهور کشور که ما بریم بشینیم 

فقط ایران گرونه فقط ایران بده فقط ایران ثبات نداره

ایرانو ببین میوه دونه ایی می‌خریم خااارج سبد سبد

مالیات که نمیدیم هیچ از دولتم مالیات میگیرم

امنیتو بگوووو امنیت داریم تا خوده خدا ایران امنیتش کجا بود

تاااازه نمیزارن سر لخت بریم بیرون خودمو پتی کنیم توی خیابون خااارج میزارن مهدددد آزاااادیه 

لطفا اسم خارجو بد نکن عشقم