2777
2789
عنوان

بینیم

83 بازدید | 23 پست

رو عمل کردم حدودا ۳ سال شایدم بیشتر

بینیم خیلیی خیلی گوشتی بود دکتر همون اول گفت انتظار زیادی نداشته باش

از نیم رخ اکیه ها نیمه فانتزی قوس ملایم

نوکش بالا 

ولی روبه اونقدری ک باید جمع نشده استخونش رو خیلیی تراش نداده

دوست داشتم دماغمم خیلی استخونی میشد

کیا این مشکلو دارن

🥰😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه با صورتت میاد بی خیال منم عمل کردم ولی بینیم گوشتی نبود استخونی بود فقط قوزش رو برداشتم راضیم زی ...

دوست داشتم بینیم خیلی لاغر میشد 

برای شما چطوریه؟

همه چیش اکیه ها فقط لاغر نیست 

اره میاد به صورتم

🥰😇

اگه بتونی عکس بدی خیلی بهتره ،

دکترت شاید اگه بهتر بود بهتر می‌شد 

منم 1 هفته اس عمل کردم ،بینیم خیلیییییی بزرگ بود ،الانم خیلی ورم داره ولی خیلی توقع ندارم،میگم یه ذره هم کوچیکتر شه خیلی خوب

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

دوست داشتم بینیم خیلی لاغر میشد برای شما چطوریه؟همه چیش اکیه ها فقط لاغر نیست اره میاد به صورتم

یه عکس از خود بینیت بزار جوری که صورتت مشخص نباشه 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

دوست داشتم بینیم خیلی لاغر میشد برای شما چطوریه؟همه چیش اکیه ها فقط لاغر نیست اره میاد به صورتم

خب پس خوبه 

من طبیعی عمل کردم به دکترم گفته بودم قوسش نده و عروسکی نباشه و... کلا فقط میخاستم قوز بینی رو برداره 😅

خب پس خوبه من طبیعی عمل کردم به دکترم گفته بودم قوسش نده و عروسکی نباشه و... کلا فقط میخاستم قوز بین ...

منم گفتم طبیعی میخوام ولی یه کم نیمه فانتزی شده🫠😂ولی قشنگه 

خب پس خوبه من طبیعی عمل کردم به دکترم گفته بودم قوسش نده و عروسکی نباشه و... کلا فقط میخاستم قوز بین ...

عهه😂😂😂

منم همه جوره دوسش دارم و میاد به صورتم ولی دوست داشتمم خسلییییی لاغر باشه

🥰😇

از روبه رو چطوریه

فعلا روش پر گچ و پانسمانه،ورم هم داره 

ولی یه کم سوراخاش معلومن🫠🫠🥲

عهه😂😂😂منم همه جوره دوسش دارم و میاد به صورتم ولی دوست داشتمم خسلییییی لاغر باشه

دیگه زیادی لاغر هم قشنگ نیست 

باید دید به صورتتون چی میاد