2777
2789

من 22 سالمه 

خواهرم 15/16

هی تازگیا پاچه میگره دخالت می‌کنه نظر میده جوری که دلم میخاد بگم خفه شو اینقدر دخالت نکن  نپر یهو 

تو کارای بزرگتر از خودت دخالت نکن 

من که 22 سالمه بخدا اصلا دخالت نمیکنم توکار پدر مادرم اما این حتی اینقدر خودشو دخالت میده راجب اینکه بابام بره ارث بگیره و.... هرچیزی که به این مربوط نیست دخالت می‌کنه و کلییی ام نظر که من بلدم صداشم میبره بالا تن صدای بالا 

حالا امروز من از سرکار اومدم ناهار خورده بودم دیدم داداشم داره از ناهار خونه تعریف میکنه خداشاهده 1 قاشق برنج و نصف قاشق گوشت چرخ کرده برداشتم بخورم چطوره اینقدر تعریف می‌کنه 

یهووو خواهرم اومد نخوررررر اینهمه برا بابا ام بمونههههه 

با ابنکه ظرف خودش پررر از گوشت بود گفتم از خودت بزار خب گفت نهههه  این که تو داری میخوری برا باباس بزار بمونهه من درست کردم نخوررر  منم نخوردم گفتم به جهنم 

حالا مامانم میگه چرا ظرف نشسته شده از ظهر 

همیشه من میشستم منم گفتم من نخوردم غذا چرا من بشورم هم به مامانم برخورد هم این  خواهر گاوم دعوا مون شد اشغال میگه پس ازین به بعد من ظرف هارو می‌شورم اما تو حق نداری از غذای خونه بخوری منم گفتم تو کی هستی که اجازه نمیدی مال بابامه به تو ربطی نداره دعوامون شد وو... بابام اومد عصبی  این خانومم این وسط الکی بازی که قلبم گرفت اخ اخ 

🧡 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم قصد بی احترامی ندارم ها اما درک این که نوجوانی سن حساسیه و حرفا و تصمیمات و رفتار ها هیجانیه رو اصلا ندارید و خودتون اندازه یک نوجوان نا بالغ نشون میدین 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

فتنه زمانن خواهر من سیزده سالشه دقیقا همین کار هارو می‌کنه وای

بخدا که عصاب برام نزاشته کم خودم مشکل ندارم این احمقم باید تحمل کنم دیروز سر بستنی بخدا پدر منو در اورد

🧡 
از ۸۷بع بعد کلا فتنه ان این نسل جدیدته تغاری هم هست احتمالا دیگه بدتر

اره از بس همه بهش بها دادن باورت میشه مامانم با اینکه میدونه مقصر اینه اما بازم ازین دفاع میکرد

🧡 

تو سن بلوغه باید خیلی صبور باشید اگه شما هم عصبی بشید بدتر میشه. بدونید دست خودش نیست

سعی کن با خودت ببریش باشگاه یا یه ورزش دیگه

ورزش خیلی روی اخلاق نوجوونا تاثیر داره 

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃

عزیزم قصد بی احترامی ندارم ها اما درک این که نوجوانی سن حساسیه و حرفا و تصمیمات و رفتار ها هیجانیه ر ...

بابا خب ماهم نوجوون بودیم اینجوری نبودیم اخخ به تو چه من چی میخورم چقدر میخورم مگه گشنه ای مگه ندیده ای بخدا من هرسری کباب جوجه هرچی از سرکار براش میارم میخوره منتی ام نمیزارم 

🧡 
چیکار کرد سر بستنی

از سرکار اومدم دیروز بود یا پریروز یادم نیست 

داشتم با دوستم حرف میزدم تو دم در موندم یکم اومدم خونه میگه دیذم داشتی بستنی میخوردی گفتم نخوردم گفت خوردی دیدم کوفت بخوری از مال بابا هی میخوری 

آخه بابای من سوپر مارکت داره

🧡