2777
2789
عنوان

کاشکی همسرم روز زن یه شاخه گل می داد

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 74 پست
اخی.الهی بمیرم....اشکال نداره.البته شوهره منم مثه شماس.اما من خیلی پرروام.اصلا ب رویه مبارک خودم نمی ...

خخخخ.راستش  دلم واسه کادو ندادن نگرفته اصلا ادم پولکی ای نیستم.دلم واسه کاراش گرفته

واسه سلامتی مامانم و پسرم دو تا حمد بخونید😢😢ممنون میشم
ههه دیوونه.صورتم شده عین پیر زنا.

عیب نداره درس میشه

به خدا منم بچم مریه نه خواب دارم نه خوراک یه ماه مهمون دارم میرن میان اما دوکیلو اضاف کردم

واقعا چرا اخه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت چقدر بی چشم روئه

خیلی.میگه وظیفه تو کار تو خونست و بچه داری.قشنگ با این حرفاش همه خستگیا و از تنت در میکنه

عیب نداره درس میشه به خدا منم بچم مریه نه خواب دارم نه خوراک یه ماه مهمون دارم میرن میان اما دوکیلو ...

هههه.من بچم مریضه اصلا دل و دماغ غذا خوردن ندارم هیچی نمیخورم.با هوا خوردن زندم فکر کنم😁

بگو اگه اینکارو نمیکردم مجبور بودی تو انجام بدی چون وظیفته 😩😬😬من انقد کارای مامانشو انجام میدادم ...

به درک بزار لج کنن.هر چی انجام بدی میشه وطیف۶

هههه.من بچم مریضه اصلا دل و دماغ غذا خوردن ندارم هیچی نمیخورم.با هوا خوردن زندم فکر کنم😁

منم نمیخورم به قول تو صورتم عین پیره زنا زیر چشمم گود  تازه شیر هم میدم اما انگار نه انگار

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
خخخخ.راستش  دلم واسه کادو ندادن نگرفته اصلا ادم پولکی ای نیستم.دلم واسه کاراش گرفته

اشکال نداره عزیزه دلم.درکت میکنم.ادم دلش میشکنه.ولی هیچی ارزش نداره بخدا ادم روحیه خودشو داغون کنه.درس میشه گلم.غصه نخور اجی.اینجا همه مثه همیم

منم نمیخورم به قول تو صورتم عین پیره زنا زیر چشمم گود  تازه شیر هم میدم اما انگار نه انگار

خخخخ حتما ریزه خاری میکنی حواست نیست

چرا ریشو سیبیلات در بیاد؟    

گفت چرا؟گفتم برا اینکه روز زن که برام هیچی نخریدی .بزارم در بیاد مرد بشم شاید برا روز مرد برام خریدی😂😂😂😂😂

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀
به درک بزار لج کنن.هر چی انجام بدی میشه وطیف۶

خداییش شده بود وظیفم😯ی روز خونش نمیرفتم شب شوهرم دعوامیکرد اساسی انگار پادگانه و من سرباز 😢😢الانم مادرشوهره پدرشوهرمو شیر کرده انداخته جلو😑هرجایی میریم یهو پدرشوهرم برمیگرده میگه میدونید چرا مادرشوهر با عروس کنار نمیاد چون عروس دوروزه واسش رییس بازی درمیاره😲😲😲😲

اشکال نداره عزیزه دلم.درکت میکنم.ادم دلش میشکنه.ولی هیچی ارزش نداره بخدا ادم روحیه خودشو داغ ...

قربونت عزیزم.ایشالله خدا به ما صبر زیاد بده.منمشک اعصابم دارم یکم بیشتر اذیت میشم از حرفاش