2777
2789
عنوان

کاشکی همسرم روز زن یه شاخه گل می داد

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 74 پست
خداییش شده بود وظیفم😯ی روز خونش نمیرفتم شب شوهرم دعوامیکرد اساسی انگار پادگانه و من سرباز 😢😢الانم ...

اوووف مردم انقدر خاله زنک.اصلا خودتو بزن به اون راه انگار نه انگار به تو میگن بی توجهی حرصشونو در میارهتا چند وقت میگن بالاخره خسته میشن

واسه سلامتی مامانم و پسرم دو تا حمد بخونید😢😢ممنون میشم
دیشب از میدون ونک پیاده اومدم تا مترو تیئاتر شهر و فقط فکر میکردم کجای زندگی هستم، چرا بعد ده سال ار ...

عزیزم😢

واسه سلامتی مامانم و پسرم دو تا حمد بخونید😢😢ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووف مردم انقدر خاله زنک.اصلا خودتو بزن به اون راه انگار نه انگار به تو میگن بی توجهی حرصشونو در می ...

تصور کن تو جمع همه غریبه بر میگرده اینو میگه😶😶😶چن هفته پیش تو ی جمعی گف همه فهمیدن منظورش منم صاحبخونه برگشت گف چرا اونجوری میگه عروست اینجاس ناراحت میشه😳😳😧😧😧

ببین جنسم اهن نیس یا فولاد ادم یه جاهایی دیگه میبره و نفساش بند نمیاد

متوجهم چي ميگي 

منم روضه برات خوندم 

خودم حالم بده 

ن براي كادو 

برلي مشكلات زنذگيم 

ولي با خودخوري و گريه چيزي از مشكلاتم كم نميشه

نه به **زنان عليه زنان**

شوهره منم اینجوریه...خودم که هیچ از دلش نمیاد حتی واسه مادرم ومادرشم یه چیزی بگیره...مثل هرسال امسالمم خراب شد

خدایا لطفن حسرت چیزی که میخوام وبه دلم نزار... وقتی الان ذوق وشوق داشتنشودارم 10سال دیگه دادنش به دردم نمیخوره...