2777
2789
عنوان

کاشکی همسرم روز زن یه شاخه گل می داد

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 74 پست

منم امروز اجیم ی انگشتر کادو گرفت ته دلم گفتم خوشبحالش برامن ک سرکاره هنوز نگفته مبارک..هرچند ک از هرنظررررر ازش راضیمو واقعا خوبه ولی مناسبتاو اینارو زیاد یادش نمیمونه ته دلم ناراحت میشم هرچند ک الانم موقعیتشو نداشت چندروز دیگه باید پنج ملیون بدم سزارین..همه اینارو خودم میدونم هااا ولی بازم دلم میگیره.😏😏😏😏

علی و عسل زیبای مامان♥
همشون همینطورن جمع کنی هم میگن چیکارکردی خرج کنی هم میگن چیکار کردی ب دل نگیر😢

خودش مریض بود مثل پروانه دورش گشتم تا خوب شد امروز میگه چیکار کردس مگه.۳ شبه نمیخوابم بچم مریضع تب شدید داره میمیرم از استرس که تشنج نکنه.دو هفته ۵ کیلو کم کردم .میگه وطیفتو داری انجام میدی سر من منت نزار

واسه سلامتی مامانم و پسرم دو تا حمد بخونید😢😢ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم چیزی نخرید ولی تبریک گفت. البته مشکل مالی هم داریم.ولی کلا اهل چی خریدن نیست .همیشه پول میده  .گاهی بهش میگه بخر برام حتی یه موگید یا تل سر .ولی نمیخره عادت نداره و روش نمیشه

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀
منم امروز اجیم ی انگشتر کادو گرفت ته دلم گفتم خوشبحالش برامن ک سرکاره هنوز نگفته مبارک..هرچند ک از ه ...

بابام هر سال واسه مامانم طلا میخره .ولی ما که ازشون خیلی خیلی جوون تریم نه عشقی هست نه چیزی

واسه سلامتی مامانم و پسرم دو تا حمد بخونید😢😢ممنون میشم
خودش مریض بود مثل پروانه دورش گشتم تا خوب شد امروز میگه چیکار کردس مگه.۳ شبه نمیخوابم بچم مریضع تب ش ...

همش ول کن خوشبه حالت 5کم کردی😀

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
هر کی شوهر خودشو میشناسه.این طفلی هم مثل من میدونه هر سال روز زن نداره

اخی.الهی بمیرم....اشکال نداره.البته شوهره منم مثه شماس.اما من خیلی پرروام.اصلا ب رویه مبارک خودم نمیارم.تازه میبرمش بیرون میگم واسه روزم و تقدیرو تشکر از زحمتام اینو واسم بخر.اونم میخره.خوشحالم میشه ک ناراحت نشدم.حالاام عادت کرده خودش میگه اماده باش بیام واسه تقدیر از زحماتت ببرمت خرید  شماهم عادتش بدید.

من شوهرم نیست ماموریته

بود هم فکر نکنم گل میخرید 

دیشب خودم رفتم واسه خودم گلدون خریدم امروزم یه گل کوچولو داده😍😍😍

میدونم که دوس داشتی میخرید ولی حالا غصه هم بخوری چیزی درست نمیشه

اگه تا فردا نخرید مثل من برو واسه خودت بخر شوهرت ببینه یاد بگیره خودتم شاد شی

عزيزم تو خونه نشين تا بهت اهميت بدن!!!چرا منتظر اوني خودت برو براي خودت گلي ك دوس داري بخر !!!

تو این هفته دو دفعه برا خودم گل گرفتم ، دیشب هم موقع برگشتم یه تیشرت خوشگل اصلا ب روم نمیارم ناراحتم ،،،ولی الان اشکام گردنمو خیس کرده 

عزیزم مردا خیلی براشون مناسبت ها اهمیتی نداره . مدل دوست داشتنشون فرق میکنه . حالا اونی که امروز شوهرش براش سرویس طلا گرفته دلیل بر این نیست که مثلا خیلی دوسش داشته . اصلا دوست داشتن مردونه به این چیزا نیست . تو نامزدی خیلی کادو میگیرن بعد که خرشون از پل گذشت دیگه خیالشون راحت میشه 😑😂 ولی ربطی کلا به احساسشون نداره

اگر کسی عاشق گلی باشد که در میلیون ها میلیون ستاره تک باشد همین کافیست تا هر وقت به ستاره ها نگاه می کند شاد باشد.. ♥️  "شازده کوچولو"

ایشالله  ک فردا یه جور خوب  سورپرایزت کنه ناراحتی از دلت دور شه، ولی من جات باشم غیر مستقیم بهش یاد آوری میکنم، من ک همیشه ب جای کادو تومناسبتا پول میریزه حسابم میگه هرچی خواستی بخر ولی من دلم پول نمیخواد گاهی وقتا یه شاخه گل ارزشش خیلی بیشتر دوس دارم یه هدیه بهم بده😕

خودش مریض بود مثل پروانه دورش گشتم تا خوب شد امروز میگه چیکار کردس مگه.۳ شبه نمیخوابم بچم مریضع تب ش ...

بگو اگه اینکارو نمیکردم مجبور بودی تو انجام بدی چون وظیفته 😩😬😬من انقد کارای مامانشو انجام میدادم که منو با خدمت کار اشتباه گرفته بود اون دفعه برگشت گف مگه چیکار میکنی ی خونخه واسم جارو میکشی ک اونم نکش😨😨منم نمیرم با اینکه همشون باهام لج کردن😢😢😢

تو این هفته دو دفعه برا خودم گل گرفتم ، دیشب هم موقع برگشتم یه تیشرت خوشگل اصلا ب روم نمیارم ناراحتم ...

اينكارو كه من گفتم انجام بده شايد جواب گرفتي عزيزم شايدم نه ولي چيزس رو از دست نميدي فقط غصه نخور

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
اخی.الهی بمیرم....اشکال نداره.البته شوهره منم مثه شماس.اما من خیلی پرروام.اصلا ب رویه مبارک خودم نمی ...

افرین. من بهش گفتم گذاشتم ریش و سیبیلام در بیاد..

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀