2777
2789
عنوان

متاهلا از کجا به بعد دیگه عوض شدی دیگه از ته دل نمیخندی

| مشاهده متن کامل بحث + 7128 بازدید | 205 پست
۳ماهه تقریبا از خونه نزدم بیرون چقدر خودمو حبس کنمشوهرم بهشون کلید میدهدعوا کردمناراختی قلبی پیدا کر ...

چه بد یعنی شوهرت از هیچ کس و هیچ چیز ترسی نداره ؟

من بودم کمین میکردم هر موقع کسی میومد خبر میدادم ۱۱۰ 

یا ازش جدا میشدم 

بالاخره باید یه کاری کرد با غصه خوردن و دعوا کردن کاری پیش نمیره باید شوهرت بفهمه کاراش عواقب داره 

چه بد یعنی شوهرت از هیچ کس و هیچ چیز ترسی نداره ؟من بودم کمین میکردم هر موقع کسی میومد خبر میدادم ۱۱ ...

نمیشه بعد نمیشه عواقب کارمو جبران کنم

اینا از اونایی هستن که میرن با تفنگ عروسی مردم و میبندن به تیر و چند نفر و زخمی میکنن

بخاطر بچه هام نمیتونم

نمخوام ضربه بخورن بچه هام

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نجاتت بده خواهرکارهای شوهرت بی جواب نمی‌مونه

خیلی هاش بی جواب مونده

خودش همیشه بهم کدوم خدا اگه خدایی بود تاحالا دین تو رو ازم گرفته بود

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

هنوزم جمع میکنمرفتم و برگشتم دیدم دو بسته کارتن خالی قرص اورژانسی هستتو ماشین رژ لب دیدم وقتی گفتم د ...

وای خدا😔

چقد کثافتن خیلی سخته واقعا سنگ باید باشی تا تحمل کنی 

آخه چرا تحمل میکنی؟

وای خدا😔چقد کثافتن خیلی سخته واقعا سنگ باید باشی تا تحمل کنی آخه چرا تحمل میکنی؟

بچه هام

می‌دونم خیلی سخته ولی صبر داشته باش

💔

میشه ی سوال بپرسم حالا جبران کرد برات دیگه به اون روزا فکر نمیکنی؟اخه ی نفر برام دعا کرد گفت انشالله ...

عزیزم من ۴ سال متاهل بودم با یه آدم به شدت بد یعنی زندگی باهاش جهنم واقعی بود انقدر خودش و خانوادش عذابم دادن که دوبار خودکشی کردم حامله بودم سر خانوادش دعوامون شد منو از ماشین در حال حرکت با لگد انداخت بیرون بچم سقط شد وای نگم برات چی به سرم آورد آخرش دیگه مریضی قلبی گرفته بودم پدر و مادرم میومدن میبردنم بیمارستان بابام یه روز گفت بسه دیگه نمیخوام جنازتو تحویل بگیرم طلاقمو گرفتم حالا بماند بهد طلاق مادرم که یه زن سنتی و عصبیه چه حرفا و عذابا بهم نداد اخرم از خونه پرتم کرد بیرون بابام واسه منو داداشم خونه جدا گرفت ولی من دووم آوردم درس خونده بودم رفتم سرکار شاغل شدم از زمین و زمان کندم خودمو چسبوندم به کار و کار و کار،تا اینکه سر و کله همسر الانم پیدا شد عاشقم شد انقدر اومد و رفت اما من اعتماد نداشتم بعد دوسال ازدواج کردیم الان انقدر زندگیم خوبه که گاهی از اینهمه خوب بودن میترسم ولی میگم خدایا شکرت باورم نمیشه همه چیز خوبه هم شوهرم هم خانوادش راحت باردار شدم بچم دختر شدخدا انگار داره جواب سختیامو میده مطمئنم یه روزی خدا برای شما و هرکسیکه دلش شکسته جبران میکنه غم هیچوقت پایدار نیست دوست من🌸🌸

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

عزیزم من ۴ سال متاهل بودم با یه آدم به شدت بد یعنی زندگی باهاش جهنم واقعی بود انقدر خودش و خانوادش ع ...

ی لحظه فکر کردم این متن رو میخونم خودم خوشحالم 

خیلی برات خوشحالم.خدا دختر و همسرتو برات حفظ کنه

من نمیتونم ح

جدا شم 

چون هم بچه دارم و هم پدرم به خوبی پدر شما نیست

بازم میگم خیلی خوشحالم برات

از من که گذشته دست راستت رو سر همه ادمایی که تو این تاپیک از دل شکستشون گفتن

ی لحظه فکر کردم این متن رو میخونم خودم خوشحالم خیلی برات خوشحالم.خدا دختر و همسرتو برات حفظ کنهمن نم ...

عزیزم شاید شادی و نجات تو تو جدایی نیست شاید خدا میخواد با خوشبخت شدن بچه هات برات جبران کنه شاید ناجی تو همین بچه هایی هستن که الان به خاطرشون داری سختیارو تحمل میکنی بهش اعتماد کن من مطمئنم یه روزی دل شکستتو خودش آروم میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

عزیزم شاید شادی و نجات تو تو جدایی نیست شاید خدا میخواد با خوشبخت شدن بچه هات برات جبران کنه شاید نا ...

فقط،یکم امید ته دلم هست اونم امیدم به بچه هاست 

خیلی میترسم تو اینم نا موفق باشم 

اون وقته که واقعا می میرم

دعا کن بچه هام عاقبتشون بخیر بشه🙏

فقط،یکم امید ته دلم هست اونم امیدم به بچه هاست خیلی میترسم تو اینم نا موفق باشم اون وقته که واقعا می ...

من ارزو میکنم بچه هات یه جوری خوشبخت و عاقبت به خیر بشن و یه جوری قدردان محبت ها و گذشت های تو که هر لحظه با دیدن سر بلندیشون قند تو دلت آب بشه عزیزم🌸

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ارزو میکنم بچه هات یه جوری خوشبخت و عاقبت به خیر بشن و یه جوری قدردان محبت ها و گذشت های تو که هر ...

😭😭🙏🙏

خیلی ممنونم ازت