2777
2789
عنوان

ایانی نی سایت در یه ایران دیگه ست 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 122 پست
من حرفای شما و اون دوستمون و الان خوندم ببینید عزیزم ایشون و من منظورمون اینه که شاید خود دخترا دنب ...

حرفت درسته ولی سه چهار سالم آخه خیلی زمانه برا یه نفر گذاشتن. بعدشم خیلیا آسیب میبینن حالا شما ندیدی خداروشکر ولی برا همه نمیشه اینجوری جلو رفت دیگه عزیزم

حرفت درسته ولی سه چهار سالم آخه خیلی زمانه برا یه نفر گذاشتن

برای همه یه شکل نیست من گفتم سنمون واقعا کم بود برای همین از اول جدیش نگرفتم کلا که بخوام سر یکی دو سال به نتیجه برسم 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ادم یکی دوتا دیت اول نمیره خاطرات عاشقانه بسازه که میره دیت شخصیت طرف و بررسی کنه و بیشتر بشنا ...

برای ازدواج هم شناخت لازمه هم صمیمیت

بدون هم ناقصه

اینک میگن ازدواج کن عشق میاد سراغت سخت اشتباهه

ابنک یهویی عاشق بشی و جوگیر شی ازدواج کنی ابنم اشتباهه

برای ازدواج هم شناخت لازمه هم صمیمیتبدون هم ناقصهاینک میگن ازدواج کن عشق میاد سراغت سخت اشتباههابنک ...

واقعا جفتش نیازه اب و ارد هیچ کدوم بدون هم دیگه خمیر نمیشن 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

برای همه یه شکل نیست من گفتم سنمون واقعا کم بود برای همین از اول جدیش نگرفتم کلا که بخوام سر یکی دو ...

خوب می‌دونم گفتی سنت کم بوده ولی آیا همه میتونن مثل شما وقتشونو بزارن آیا این همه مدت

ایشون سنشون کم بودهمون یکی دوسال نهایتا

بله ما شیش سال تو رابطه بودیم از تایمی که به خانواده ها گفتیم یک سال و نیم نزدیک به دو سال تحت نظر خانواده ها پس انداز کردیم و یه سری کارا رو انجام دادیم که بعد از خواستگاری بتونیم با کم ترین کمک عروسی و وسایل خونه و خونه رو تهیه کنیم 

خوب می‌دونم گفتی سنت کم بوده ولی آیا همه میتونن مثل شما وقتشونو بزارن آیا این همه مدت

اخه اول جوونی ادم به جز اینکه کار کنه یا درس بخونه و تفریح و رابطه جویی خیلی چیز دیگه ای نیست که انجام بده تا قبل بیست و شیش هفت سال واقعا یکی دوتا ارتباط حساب شده که مثلا سه چهار ماه اولش بدون عشق و عاشقی و برا شناخت باشه بعدش تحت چهارچوب  صمیمی تر بشه ادم داشته باشه اتفاقی نمیوفته 

اخه اول جوونی ادم به جز اینکه کار کنه یا درس بخونه و تفریح و رابطه جویی خیلی چیز دیگه ای نیست که انج ...

چی بگم .ولی هرکس راه و روش خودشو داره دیگه زودتر نتیجه بگیره بهتره چون عمر و جوونی آدم برنمی‌گرده.

اینم بگم بهتره به جای اینکه از بچگی به دخترامون بگیم پسرا گرگن و بدن و گول نخور و دوست نشو و …بهشون از بلوغ به بعد بگیم ازدواج چقدر مسئولیت بزرگیه ،چقدر خودشون با ارزشن و بدون هیچکسی میتونن همه کار بکنن خودشون تنهایی و بهشون انقدری عشق و عزت نفس بدیم که با دوتا حرف عاشقانه فریب هیچکس و نخورن و منطقشون همیشه جلوتر از سو نیت ادمای بد باشه 

اخه واقعا دیگه اینکه همه روابط قرار نیست به ازدواج ختم شه و اینکه یه سری روابط و اصلا دخترا قطع میکن ...

خوب اگه دخترا اجازه بدن وه خواستگار بیاد و خانواده اش با خانواده ی خواستگار و خودش آشنا بشن و تحقیق کنن در موردشون جلوی خیلی از این آسیب ها گرفته میشه 

خیلی از شخصیت آدما تو خانواده شون شکل می گیره شناخت خانواده خیلی مهمه ،حتی ازدواج های سنتی هم که به مشکل می خورن به خاطر سهل انگاری تو تحقیق کردنه وگرنه درصد موفقیت ازدواج های سنتی از دوستی ها خیلی بیشتره 

خوب اگه دخترا اجازه بدن وه خواستگار بیاد و خانواده اش با خانواده ی خواستگار و خودش آشنا بشن و تحقیق ...

با احترام به شما و همه عزیزایی که سنتی ازدواج کردن نظر شخصیم و میگم 

من احساس میکنم برای این طلاق توی ازدواج سنتی کمتره که درصد زیادی از افرادی که سنتی ازدواج میکنن اپشن ازدواج غیر سنتی و ندارن خانواده های کنترل گری دارن و مطیع خانواده های کنترل گرشون هم هستن و از اونجایی که نمیتونن برای ازدواجشون تصمیم شفافی بگیرن همونطور در مورد طلاق هم تام الاختیار خودشون نیستن 

بازم میگم نه همه ازدواج های سنتی ولی خبحداقل نصف یا اکثریت اینطوره منظورم هم این نیست ازدواجشون اجباری باشه ها میگم فشار خانواده باعث میشه سبک ازدواجشون و ناگزیر سنتی انتخاب کنن