2777
2789
عنوان

ایانی نی سایت در یه ایران دیگه ست 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 122 پست
خوب واقعا تلف میشه ،اینقدر تو همین سایت هست دو سال سه سال پنج سال هفت سال رابطه داشتن دیگه دختر هم ب ...

اخه واقعا دیگه اینکه همه روابط قرار نیست به ازدواج ختم شه و اینکه یه سری روابط و اصلا دخترا قطع میکنن که اسیب نبینن خیلی از قبل بیشتر شده داره کم کم فرهنگش جا میوفته 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

گفتم بی قید و شرط!؟ گفتم هرکی گفت بیا دوست بشیم قبول کنید! من گفتم برای شناخت کامل یک نفر حداقل 2 سا ...

حالا نظر شما اینه اوکی نظر منم اینه یا نامزدی یا کنترل شده .درکل تمام حرفم اینه که نباید دامن زد به خواسته پسرایی که بدون تعهد دارن از دخترا سو استفاده میکنند و بازی میکنن با احساسشون.متاسفانه هرروزم بدتر میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی با حرفات موافقم ولی بنظرم نهایتاً ۶ الی۷ ماه کافیهدو سال زیاده ، به شدت امکان علاقه مند شدن خ ...

من خودم واقعا یک سال اول رابطه هیچ صمیمیتی اجازه ندادم به وجود بیاد کم کم نزدیک به سالگرد اولمون احساس میکردم که یه سری حس داره درونم شکل میگیره و با ازدواج بدون احساسات هم موافق نیستم ترجیحم اینه بعد از شناخت صمیمیت رخ بده بعد ازدواج 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

خوبه اتفاقا آدم اینارو میخونه متوجه میشه نباید دل به حرف مردم داد ، اوضاع جامعه اپن چیزی نیست که تو خانواده خودمون میبینیم

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

حالا نظر شما اینه اوکی نظر منم اینه یا نامزدی یا کنترل شده .درکل تمام حرفم اینه که نباید دامن زد به ...

من  حرفای شما و اون دوستمون و الان خوندم ببینید عزیزم ایشون و من منظورمون اینه که شاید خود دخترا دنبال تعهد اول رابطه نباشن منظورم خیانت و اینا نیستن منظورم اینه که من خودم از اول با فکر ازدواج نرفتم تو رابطه خوشم اومد ازش و چند باری محترمانه اومده بود جلو و کارای قشنگی کرد منم خواستم اشنا شم تا سه چهار سال اولم چون سنم کم بود اصلا به ازدواج فک نمیکردم فک میکردم من دارم مسیرم و میرم ایشونم هستن کنارم حرف میزنیم ،بیرون میریم ،تلفنی صحبت میکنیم و خوش‌میگذرونیم یکم که سنم بالاتر رفت ایشون گفت براش جدیه رابطه و میخواد به خانوادش بگه من بهم زدم 😅😂بعد سه ماه برگشت گفت من و دوست داره و نمیخواد تحت فشار بذاره من و هر وقت اماده بودم به خانواده اش بگیم منم راستش دیدم که دوسش دارم و تو اون سه چهار ماه دیدم دلم میخواد باهاش جلو تر برم و اینده داشته باشیم و گفتم موافقم که به خانواده ها بگیم 

ببین اینکه نمیخواستم جدی شه تصمیم من بود نه همسرم واقعا خیلی روابط از سمت خانوما هنوز میلی به جدی شدنش نیست 

خوبه اتفاقا آدم اینارو میخونه متوجه میشه نباید دل به حرف مردم داد ، اوضاع جامعه اپن چیزی نیست که تو ...

تا حدی حرفتون و قبول دارم 

منم اون روز تاپیک زده بودم حداقل دو سال تو رابطه باشین ،حتی اگه اقا پسر هم بحث ازدواج و سریع پیش کشی ...

مشکلشون ابنه نمبدونن برای ورود ب رابطه هم ی سری معیار هست

ینی کسی ک اینارو نداشت نیازی نیست بری 2سال باهاش تا آشنا شی کلا باید از اول کات کنی

چقدر این تاپیک دوستانه و محترمانه پیش رفت خدایی کیف کردم یکی به اون یکی نتوپید و هیچکس نخواست دعوا درست کنه 🥹واقعا اونایی که تو تاپیکم میگفتم فیکن فک کنم😂

چقدر این تاپیک دوستانه و محترمانه پیش رفت خدایی کیف کردم یکی به اون یکی نتوپید و هیچکس نخواست دعوا د ...

اسی واقعا بهترین سبک ازدواج همینه

اینو مشاورم بهم گفت دکتر گلزاری با 40سال سابقه مشاوره 

برنامه خندوانه هم اومده بود

مشکلشون ابنه نمبدونن برای ورود ب رابطه هم ی سری معیار هستینی کسی ک اینارو نداشت نیازی نیست بری 2سال ...

برادر من پنج ماهه با یه خانومی میرن و میان البته کم سنن جفتشون زیر بیست سالن ، چند روز پیش میگفت تا همین یکی دو ماه پیش خیلی ازش خوشم میاد اما الان یکی دو ماهه هم ازش خوشم میاد هم کم کم برام عزیز شده پدرم میگفت چون تا اون موقع یه دختره بود که داشتی باهاش اشنا میشدی الان دوست دخترته 

واقعا هم یکی دو ماه اول که موقع قربون صدقه و کارای عاشقانه نیست برای شناخته صمیمیت باید از چند ماه رد بشه و نرم نرم شکل بگیره 

اسی واقعا بهترین سبک ازدواج همینهاینو مشاورم بهم گفت دکتر گلزاری با 40سال سابقه مشاوره برنامه خندوان ...

کلا به نظر من هرچقدر به یک رابطه عمق بدن ادما بعدش بخوان به چیز دیگه ای تبدیلش کنن به همون میزان احتمال موفقیت امیز بودن اون چیز دیگه بیشتره 

برادر من پنج ماهه با یه خانومی میرن و میان البته کم سنن جفتشون زیر بیست سالن ، چند روز پیش میگفت تا ...

وقتی صمیمیت آروم آروم پیش میره هم پایدارتره هم مشخصه طرف سواستفاده نمیکنه و هم تایم داری با چشم باز بشناسی طرفتو

وقتی صمیمیت آروم آروم پیش میره هم پایدارتره هم مشخصه طرف سواستفاده نمیکنه و هم تایم داری با چشم باز ...

دقیقا ادم یکی دوتا دیت اول نمیره خاطرات عاشقانه بسازه که میره دیت شخصیت طرف و بررسی کنه و بیشتر بشناستش