2777
2789
عنوان

ایانی نی سایت در یه ایران دیگه ست 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 122 پست
با احترام به شما و همه عزیزایی که سنتی ازدواج کردن نظر شخصیم و میگم من احساس میکنم برای این طلاق توی ...

عزیزم پدر و مادر من قبل از ازدواجم فوت شده بودن ،بعد از ازدواجم هم نیستن که برام تصمیم بگیرن 

خواهر و برادرام هم اینقدر مشغله دارن که به کارای من فکر نکنن ،خونه ی پدری هم هنوز هست که بتونم با خیال راحت برم توش 

واقعا فکر شما محدوده که بی گدار به آب می زنید به امید پیدا کردن شوهر خوب خودتونو در اختیار پسرای هوسران قرار می دید و آخرش هم با دل شکسته و کلی تجربه ی تلخ معلوم نیست اونی که می خواید پیدا کنید یا نه

عزیزم پدر و مادر من قبل از ازدواجم فوت شده بودن ،بعد از ازدواجم هم نیستن که برام تصمیم بگیرن خواهر و ...

من توی جمله ام بارها تکرار کردم این نسخه رو برای همه نمیپیچم دارم میگم یه تعداد زیادی از ازدواج های سنتی حداصل اطراف من اینطور بوده 

بعدشم من ازدواج کردم شیش سال هم توی رابطه بودیم هیچوقت احساس نکردم کسی در اختیار کسیه و هیچوقت هم همسرم هوسران نبود و دنبال شوهر خوب پیدا کردن نبودم اتفاقی اشنا شدیم و بعد یه مدتی دیدیم برای ازدواج مناسب هم هستیم 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من توی جمله ام بارها تکرار کردم این نسخه رو برای همه نمیپیچم دارم میگم یه تعداد زیادی از ازدواج های ...

مشکل اینه که همه پسرا مثل شوهر شما نیستن ،خیلیا تو همین اولین دیدار درخواست رابطه ی جنسی دارن، خیلی‌هاشون متاهل آن و دروغ می گن ،خیلی هاشون هم زمان با چند نفر رابطه دارن 

و متاسفانه الان دیگه از ده سالگی دخترا وارد رابطه میشن و هزار تا آسیب روحی و جسمی به خودشون وارد می کنن به اسم آزادی در انتخاب

اون مدل ازدواج که شما می گید برای یه خانم عاقله که خوب و بد رو تشخیص بده و مراقب احساسات خودش باشه