2777
2789
عنوان

تلویزیون دوو

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 40 پست
تلویزیون دوو ما هم،سیستمش خود بخود بروزرسانی شدبعدش همه چی بهم ریخت تمام نرم افزارها حذف شده و هیچ ک ...

ما هم اسنوا قطع شد دیشب از نمایندگی اومد درست کرد گفت به هیچ عنوان فعلا به اینترنت وصل نکنید 

تلویزیون دوو ما هم،سیستمش خود بخود بروزرسانی شدبعدش همه چی بهم ریخت تمام نرم افزارها حذف شده و هیچ ک ...

مال ما هنوز درست نشده نمیدونم کی درست میشه

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا تلوزیونم مگه هک میکنن؟

آره تلویزیون دوو و اسنوا که به اینترنت وصل میشدن،از طرف خود شرکت سازنده که چینیه قطع کردن

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گفتن تا 48 ساعته آینده درست میشه

نه بابا درست نشد مال ما ۵ روزه  از ۱۶۹۹ اومدن گفت   هک شده درست نمیشه  اصلا   ینی باید بندازیم دور ۱۵ روزه خریدم . ینی حالا باید بگیم مرگ بر چین  این چش تنگام آدم شدن واسمون تصمیم میگیرن  کی جواب میده ۶۵ میلیون تومن پول که هنوز قسطاشم تموم نشده  رو اخه بسهههههههههه دیگه  لعنتیها

اومد ۵ دقیقه ای درست کرد .برای شما حتما وارد نبوده بازم زنگ بزن پیگیر شو نمیدونم چه شهری هستی میخوای ...

برای ما هنوز درست نشده از نمایندگی اومد گف چند روز دیگ میام  درست میشه دیگ نیومد شمارشم نداد