2777
2789
عنوان

تخلیه واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 1356 بازدید | 75 پست
همه ک این مشکلو ندارن اگ منظورت لکه بینیه من ی عمره دارم ولی دکتر هرچی رفتم علت خاصی نداره

ای داد،، از اعصابه‌هااا

من خودم مجردی 7ماه درگیرش بودم،، اینقده دکتر رفتم، آخر یکیش درمانم کرد، به من یاسمین خارجی داد 6ماه مصرف کردم خوب شدم.. 

ان‌شاءالله توام زودتر خوب میشی🩵

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم بعد رابطه یکی دوبار رفتم دستشویی درد داشتم و خون اومد ولی فقط همون لحظه اومد ترسیدم یه ساله ...

خیلی اشتباه کردی داروهارو استفاده نکردی.عفونته بمونه شدید میشه زخم میگیری بعدشم خدای نکرده حاد شه سرطان دهانه رحم

سلام عزیزم 

دوست شما به دلیل سرطان باید واژنکتومی انجام بده حتما که اگه انجام نده برای بدنش ضرر داره امکان داره به بقیه جاهای بدنش سرایت کنه 

این یک جراحی ساده است دکتر معمولا برای کیفیت بدن و رابطه واژنت بعدش لوله واژن کار میذارن و هیچ مشکلی برای رابطه پیش نمیاد 

یه معاینه بره حله معمولا ژل روان کننده میدن اگه پاپ اسمیر و معاینه مشکل نداشته باشه

وای نه من از پاپ اسمیر اینا میترسم من حتی اپلیکاتورو نتونستم ببرم داخل پمادو استفاده کنم ترسیدم 

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

خیلی اشتباه کردی داروهارو استفاده نکردی.عفونته بمونه شدید میشه زخم میگیری بعدشم خدای نکرده حاد شه سر ...

دیگه چیکار کنم اپلیکاتورو میبینم کل عضلاتم منقبض میشه نمیتونم داروهاشو خوردم دقیق دیگه نمیدونم

بعد یه چیزیم هست من مجردیم پریود میشدم میزان خونی که میومد متوسط بود الان خیلی حجمش کم شده دارو مصرف نمیکنم اصلا حالمو بهم میزنه چن بار اورژانسی خوردم فقط

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

لکه بینی نیست ۶ماه مداوم ولی حجم خون ریزی کم

من بعد زایمانم اینجوری شدم تا ۶,۷ ماه خونریزی داشتم چندتا دکتر رفتم تشخیص ندادن نتونستن درمان کنن تا رفتم شهرخودم دکتر، دکتر تا بهش گفتم گفت کمبود ویتامین باعث این مشکل شده و بهم ویتامین داد دوروز بعدش خوبشدم همین

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
سلام عزیزم دوست شما به دلیل سرطان باید واژنکتومی انجام بده حتما که اگه انجام نده برای بدنش ضرر داره ...

جدی؟؟ خیلیم خوبه ممنونم از نظرت 

گلم ولی مثل قبل نیست دیگه درسته؟! 

من عاشق نی نی ام
پاپ اسمیر؟ من آخه یه سال نیست ازدواج کردم از الان واجبه برام ینی

آره عزیزم معمولا میگن بعد از شروع رابطه جنسی باید انجام بشه 

به صورت غربالگری هست 

من عاشق نی نی ام