2777
2789

میگ برای چی الان بچه بیاریم وقتی خودمون مستاجریم هیچی نداریم چرا بچه اسیر کنیم ن بیمه هستیم فردا بچه دلش یه چیز بخواد من نتونم بخرم اونوقت چی 💔 منم دلم بچه میخواد از تنهایی در بیام چون خودم ن خواهر دارم ن برادر 

دلیل همسرتون خیلی منطقی تره تا دلیل شما

تنها بودن ما دلیل خوبی برای بچه دار شدن نیست

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله تا سال دیگه خونه دار بشین ک بچه هم بیارین 

میشه بیایین تایپیک اخرم لطفا 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

باید بگم منطقی حق با شوهرتونه برای دل خودتون واقعاً یکی دیگه را در مشکلات قرار ندید

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بنظرم حق با همسرته .انشاالله چندسال بعد اوضاع زندگیتون بهتر میشه اون موقع بچه دار میشی

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

وای خوشبحالت 

یکسال بعد عروسی شوهرم بچع بچه کرد یکی اوردم 

کاش قبول نمیکردم

از بچه خوشم نمیاد

خدایی یک درصد شیرینع ۹۹درصد مسئولیت

قشنگترین تعهد عمرم ، متعهد شدن به قلب تو بود 🤎