2777
2789
عنوان

تخلیه واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 75 پست

بهش بگو حتمن دکترشو عوض کنه مامان منم میخواستن رحمشو دربیارن رفت دکترشو عوض کرد اون بهش قرص داد الان سالمه سالمه،بزا چنتا دکتر مختلف بره بعد تصمیمشو بگیره

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی تو حالت عادی خونریزی در حد پریودی داشته یا لکه بینی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

وای منم بعد رابطه یکی دوبار رفتم دستشویی درد داشتم و خون اومد ولی فقط همون لحظه اومد ترسیدم یه ساله ازدواج کردم اوایل ازدواج رفتم معاینه گفت قارچ داری عفونت داری فلان پماد داد استفاده نکردم الان نمیدونم اون خون بخاطر عفونته یا زخم میشم

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

وای منم بعد رابطه یکی دوبار رفتم دستشویی درد داشتم و خون اومد ولی فقط همون لحظه اومد ترسیدم یه ساله ...

از ژل های روان کننده مثل لوبریکانت استفاده کن بسیار موثره

من عاشق نی نی ام
نه فوق تخصص رفتم ال دی داد خوردم بدتر شد دارو هورمونی بهم نمبسازه با گیاهی کنترل میکنم بهتره

فقط مراقب باش چون بعضی داروهای گیاهی ممکن باعث بهم ریختگی هورمونی بشه

من عاشق نی نی ام