2777
2789

بچم دوسالشه و دو سه تا بچه اطرافمون هستم که ازش یکی دوسالی بزرگترن و گاهی وقتا میزنن و دختر من به مرور از اونا ترسیده وقتی اونا میزنن دخترم هیچ عکس العملی نداره و فقط یجا خشکش میزنه چطوری یادش بدم از خ. دش دفاع کنه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچتون رفتارش عادیه مثل همه دو ساله ها

فقط جلوش هی نگید باید تو هم دفاع میکردی یا به جای اون با بچه ها دعوا نکن این حرکات اشتباه مادر بچه رو ترسو بار میاره و وابسته در عوض حواست به بچه باشه یا اگر بچه فامیلی هست میزنتش ارتباطت کم کن

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

من بچه بودم آمینه از خودم دفاع میکردم‌نمیدونم چجوری الان ی خواهر یک سال و نیمه دارم تو خونه با اون یکی خواهرم باهاش بازی می‌کنیم گاهی وقتا اذیتش میکنیم میخواد گریه کنه و اینا مامانم میگه توهم بزنشون یا مثلا اگه من اذیتش کنم خواهرم میگه برو بزنش یا گاذش بگیر الان شیری شده واسه خودش کسی طرفش میشه پوستشو میکنه دوران بزن در رو تمام بزنی میخوری 

وای خدا بچه دو ساله که این چیزا رو یاد نمیگیره.  تو این سن فقط باید دنبالش باشی و نذاری بچه های دیگه اذیتش کنن.  اگه هم نمی تونی اون مراسم یا اون مکان نری.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

زبون و زور که نداره فرار کردن رو بهش بگوممکنه به بچه ت اسیب بزننیه هل بدن بخوره جایی

زورش خیلی کمه نسبت به اونا، بچم خیلی مهربونه همش دوست داره با اونا بازی کنه اولش که اونا میان سمتش فک میکنه اونا دارن باهاش بازی میکنن و اونا یدفه میزنن، البته زدنشون با شدت نیستا ولی خب دخترم دلش میشکنه

عزیز دلم اون فرشته معصوم که نمیتونه از خودش دفاع کنه به نظرم این یه مسئله ژنتیکی هست که بچه ها بقیه رو میزنن یا هول میدن نمیتونی کاری کنی هنوز خیلی خیلی کوچیکه و پاکه

فقط از اون بچه ها دورش کن و مواظبش باش اصلا نزار جلو دستشون یا تنها باشه باهاشون اونا هم طفلکی نفهمن 

آخ دنیای بچگی چقده خوبه نادوون و خیال راحت

عزیزم توی این سن شما فقط باید خودت از بچه ت دفاع کنی 

اصلا اجازه نده بچه هایی که حالت بیش فعالی یا حمله و دعوا و کتک دارن نزدیک بچه شما بشن

بچه 2 ساله مفهوم خشونت دفاع کردن در برابر خشونت یا آسیب رو نمیفهمه و شما باید خودتون 6 دانگ حواستون رو جمع کنید و مراقب فرزند دلبندتون باشید و به اون بچه ها یا والدینشون تذکر بدید 

عزیز دلم اون فرشته معصوم که نمیتونه از خودش دفاع کنه به نظرم این یه مسئله ژنتیکی هست که بچه ها بقیه ...

بخدا دختر من مثل فرشته هاست آنقدررر مهربونه آنقدر ر بچه ها رو دوست داره که نگو، تا الان هیچ بچه ای رو یه هل کوچولو نداده، بعضی بچه ها میزنن میگم آخه بچه چرا باید اینطوری باشه

بگو بیاد خونه یادش نده ک حمله کنه مخصوصا اگه پسره ک دیگه اصلا 

میشه لطفا بیایین تایپیک اخرم ضروریه استرس دارم

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

من بچه بودم آمینه از خودم دفاع میکردم‌نمیدونم چجوری الان ی خواهر یک سال و نیمه دارم تو خونه با اون ی ...

منم بهش میگم هرکی زدتت تو هم بزن ولی دختر من اصلااااا اهل زدن نیست

اوخیی دلم خواست بخورمش دختر منم ی جور نگا میکنه چشاشو دلم میسوزه البته ۱۱ ماهشه گاها خواهرم زیاد برش داره گاز میزنه ولی بازم خط دفاعیش گریه است راستی راه حلی بلد نیستم ولی سعی کن یادش بدی میفهمه چی میگی بهش؟