2777
2789
عنوان

صورتم پرشده از جوش و جای جوش

197 بازدید | 24 پست

چند وقته داره به مرور زمان بدتر میشه اگه چیزی میدونین خواهش میکنم بهم بگین . دکترم رفتم بهم قرص و پماد داده دو هفته س دارم میزنم ولی واقعا بدتر شده قبلش آنقدر زیاد نبود! پماد ایزوترتینوئین و کلیندامایسین محلول رو بهم داده و هرجا خوندم همه ازش تعریف میکردن اما برای من اینجوری شد! عکسو ببینید 

خواهشا اگه چیزی میدونین بگین

-اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..
دیگه باید به دکتر اعتماد کنی اونا درسشو خوندن تجربه دارن قرص چی داد بهت من نورم اسکین میخورم

داکسی سیلین و چندتایی تقویتی مثل زینک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلیندا مایسین نزن صورتتو نابود میکنه.جوشارو جاشونو سیاه میکنه نزن

جدی؟ واقعا دیگه نمی‌دونم چکارکنم همراهی رو رفتم صورتم خوب نشد

دلیل جوش زدنت چیه چندسالته من پارسال جوش زدم برای اولین بار وحشناک بودن به زور اوکی شد چند نوع شوینده ماسک خانگی و..دو دوره قرص داکسی سیلین ولی به شدت ریزش مو گرفتم اما با بدبختی اوکی شد بعد جای جوش ماسک های زیاد گذاشتم پارسال این موقع درگیر کابوس جوش بودم الان ولی خداروشکر پوستم صاف شده

دلیل جوش زدنت چیه چندسالته من پارسال جوش زدم برای اولین بار وحشناک بودن به زور اوکی شد چند نوع شویند ...

خیلی اعصابم خورده نمی‌دونم دلیلشو ولی هررررررکاری میکنم اوکی نمیشه حتی با لایه برداری. فقط بدترشون می‌کنه. شما برای درمان چکارکردید

خیلی اعصابم خورده نمی‌دونم دلیلشو ولی هررررررکاری میکنم اوکی نمیشه حتی با لایه برداری. فقط بدترشون م ...

لایه برداری نکن پوست جوش دار زخم میشه باید جوش درمان کنی اول لایه برداری برای جای جوش هست من خیلی چیزا استفاده کردم آخه اول تونر و شوینده مناسب دوستت بگیر که جوشا خشک شن

لایه برداری نکن پوست جوش دار زخم میشه باید جوش درمان کنی اول لایه برداری برای جای جوش هست من خیلی چی ...

روتین پوستی دارم مرطوب کننده ضد آفتاب شوینده دارم همش ضد جوش ایناعه. ولی جای جوشای منم افتضاحن

روتین پوستی دارم مرطوب کننده ضد آفتاب شوینده دارم همش ضد جوش ایناعه. ولی جای جوشای منم افتضاحن

ماسک خانگی لایه بردار زمانی که تمام جوش هات رفتن بذار طول می‌کشه تا جای جوش هات بره 

ماسک خانگی لایه بردار زمانی که تمام جوش هات رفتن بذار طول می‌کشه تا جای جوش هات بره

مثلا چی؟ آخه بدبختی جوش فعال زیاد دارم

یعنی اون دوتا که دکترم داده رو نزنم؟