2777
2789
عنوان

هدیه روز زنه من😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 104 پست

والا من که شوهرم همیشه بی مناسبت برام چیز میخره ولی تو موقع مناسبت هیچیز نمیخره نظرشم اینه مگه چه فرقی میکنه😆😆😆

من به تو و احساست جونموبدهکارم پای تو وسط باشه منطق ندارم

پس من بیچاره چی بگم دقیقا روز زن که همه میرن طلافروشی کادو میخرن .اقای همسر زحمت کشیدن منو بردن طلافروشی یه نیم ست و دوتا از النگوهامو فروختن.بعد دیشب تو جمع دوستانه همه داشتن کادوهای زوز زن رو نشون هم میدادن .شوهر عاقل منم با ذوق فراوون بلند گفت همتون روز زن طلا خریدین من با افتخار بردم طلاهای زنمو فروختم.از دیشب همش دارم حرص میخورم و گریه میکنم.تف تو این زندگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مثلا واجب بود اینجا بگی... بعضیا دارن میگن هیچی نمیخرن برامون... خیلی پز دادن کار زشتیه

من پستا رو نخوندم که بعضیا بگن برامون چیزی نخریده در ضمن انگار چشم ندارین خوشی دیگران رو ببینید همش عادت کردین به از غم و غصه گفتن و از خیانت شنیدن چه عیبی داره یکی بگه خوشحاله حتما باید همه بد حال و ناراضی باشن 

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

خیلی مهربونه خیلی با ذوقه به خاطر این من اینقدر تعجحب کردم اصلا ازش بعیده خیلی دلم شکست 

پس استارتر حتما شرایطش جور نبوده تو که میشناسیش به دل نگیر

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
خیلی مهربونه خیلی با ذوقه به خاطر این من اینقدر تعجحب کردم اصلا ازش بعیده خیلی دلم شکست 

خب حالا كه باره اولشه بگذر روزگار خودتو تلخ نكن عزيزم

شوهرتم خواسته متفاوت باشه و تو جمع تحويلت بگيره غصه نخور خوشحالم باش تازه

ای خواهر پس اون موقع که همه طلاهامو فروختم خوب بود تازه من الان نصفشو گرفتم قبلا ۲۰۰ گرم طلا داشتم ه ...

🤔🤔🤔🤔🤔

من به تو و احساست جونموبدهکارم پای تو وسط باشه منطق ندارم
ن عیب نیست فقط یکم حس کردم تاحالا کسی طلا نخریده.یه همچین چیزی بهم دست داد اخه الان لازم نبود مقدار ...

منظورم این بود که چون سنگین بود حتی پول یه شاخه گلم نداریم نه برا خودم نه مادرامون 

من پستا رو نخوندم که بعضیا بگن برامون چیزی نخریده در ضمن انگار چشم ندارین خوشی دیگران رو ببینید همش ...

لازم نیس کسی که ناراحته شما بیای بگی دلت بسوزه من خوشحالم مثلا.این حد درک شما رو میرسونه که کجا چیو بگین.در ضمن شما مگه وضع مالی منو میدونی که میکی چشم خوشحالی دیگرانو ندارم؟! جالبه ها والا😂

پس من بیچاره چی بگم دقیقا روز زن که همه میرن طلافروشی کادو میخرن .اقای همسر زحمت کشیدن منو بردن طلاف ...

حالا چرا دقیقا روز زن رفتید فروختید  لااقل یه گل بهت میداد دو روز دیگه میرفتین میفروختین ولی خیلی خندیدم خیلی گناه داشتی

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!
به نظرم الان که استارتر ناراحته لزومی به کامنت این شکلی شما اونجا نبود.۲هفته قبل خریده دیگه.نه ۲سال ...

استارتر بیخودی ناراحته کادو رو بچسب چکار کاغذش داری برو خرید با پولش 

ناراحت نیستم اما یه جوریه جاریم عکس طلا گژاشته پروفایلش حالا حداقل دو ماه پیش خریده رو نکرده بعد من که این چیزا سرم نمیشه یه روز که دستم دیدشون ازم پرسید بهش گفتم

استارتر بیخودی ناراحته کادو رو بچسب چکار کاغذش داری برو خرید با پولش  ناراحت نیستم اما یه جوری ...

وای رو پروفایل😨

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
حالا چرا دقیقا روز زن رفتید فروختید  لااقل یه گل بهت میداد دو روز دیگه میرفتین میفروختین ولی خی ...

از فروشش ناراحت نیستم ولی نمیدونم اخه واجب بود توجمع هم تو بوق و کرنا کنه که طلا فروختیم