2777
2789
عنوان

هدیه روز زنه من😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 104 پست
لازم نیس کسی که ناراحته شما بیای بگی دلت بسوزه من خوشحالم مثلا.این حد درک شما رو میرسونه که کجا چیو ...

لازم هم نیست شما درس اخلاق به بقیه بدی خانم معلم ، من کاری به وضع مالیت ندارم اما کلا تو نی نی سایت مده بپرن بهت از شادیات بگی 

حتما باید از ناامیدی و نامرادی بگی 

حرف استارتر همچینم ناراحتی نداره 

ناراحتی بخاطر کاغذ کادو که دلیل نشد 

بره حالشو ببره با پولش

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

از فروشش ناراحت نیستم ولی نمیدونم اخه واجب بود توجمع هم تو بوق و کرنا کنه که طلا فروختیم

منم همینو میگم تو جمع ‌اخه این خودنمایی والا  کاری نکنن ما ناراحت نمیشیم نمیخواد تو جمع هنر نمایی گنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر باهوشين شماها گرم طلاهايي كه واسه زندگيتون فروختينم از برين من همه طلاهامو دادم گرمشم نميدونم ...

وااا چرا من قشنگ گرم و مثقالشو میدونم حتی میدونم تو عروسیم کی چند گرم بهم طلا کادو داده مثلا النگو داریم تا النگو سبک و با سنگین که نمیشه یه جور دید ارزش کار طرف پایمال میشه اینطوری

لازم هم نیست شما درس اخلاق به بقیه بدی خانم معلم ، من کاری به وضع مالیت ندارم اما کلا تو نی نی سایت ...

من به خاطر کاغذ کادو ناراحت نیستم خانم محترم من میگم حتی یه شاخه گل اما با محبت روز زن ادم حداقل توقع تبریک خالصانه با محبت از همسرش داره کسی که داری براش اینهمه زحمت میکشید نه کاری کنی که فقط رفع تکلیف باشه تلزه روروز زودتر الکی و هول هولکی 

منم همینو میگم تو جمع ‌اخه این خودنمایی والا  کاری نکنن ما ناراحت نمیشیم نمیخواد تو جمع هن ...

استارتر سخت نگیر اتفاقا خوبه که به فکرت بوده پیش فامیلش سربلند شدی اونام فهمیدن حالا کادو مادرش چی بود 🤔

من به خاطر کاغذ کادو ناراحت نیستم خانم محترم من میگم حتی یه شاخه گل اما با محبت روز زن ادم حداقل توق ...

واقعا ،  ببخشید حق داری من فک کردم ناراحتیت بابت اینه فقط 

از فروشش ناراحت نیستم ولی نمیدونم اخه واجب بود توجمع هم تو بوق و کرنا کنه که طلا فروختیم

اکثر مردا درکشون خیلی پایینه و اصلا به فکر دل شکسته ی زنشون نیستن 

خود طلا فروختن اونم تو همچین روزی خیلی سخته من بودم غمباد میکردم بعد تازه بیای با خنداه و افتخار تعریفم کنه آقای شوهر پیش فامیلاش، ولی خودت ناراحت کن بدون الان مردای اون فامیل تحسینت کردن که فلانی چه زن خوبی داره و اینا 

من به خاطر کاغذ کادو ناراحت نیستم خانم محترم من میگم حتی یه شاخه گل اما با محبت روز زن ادم حداقل توق ...

بس که ریپلای بیخود میکنن با حرفای چرتشون و باید جواب میدام وقت نکردم پستاتو بخونم فقط اون قسمت کاغذ کادو رو دیدم عزیزم 

استارتر بیخودی ناراحته کادو رو بچسب چکار کاغذش داری برو خرید با پولش  ناراحت نیستم اما یه جوری ...

ولی انصافا چه جاری امل و بی کلاسی داری که پروفایل گذاشته، بعد شمام دلت داره میسوزه که چرا زودتر دیدن نتونستی پروفایل بزاری؟!!!!!!

خدایا مرسی عشقامو آفریدی (عمرم شوهرم، دنیام دخترم)
بس که ریپلای بیخود میکنن با حرفای چرتشون و باید جواب میدام وقت نکردم پستاتو بخونم فقط اون قسمت کاغذ ...

اشکال نداره عزیزم دیشب خیلی ناراحت شدم اصلا خود به خود اشکام میومد اخه همچین ادمی نیست میدونی از کسی که انتظار نداری بعد چیزی پیش میاد بیشتر میسوزی اصلا خیلیییییی حرکت لوسی بود اینقدر که خواهر شوهرم یه لبخند کوچیک زد رو کرد اونطرف حرکت بیخود دو روز زدودتر اینگار من رفته بودن خونه بچه هام پیرم اصلا 😣😣😣😣😣😢😢😢😢

ولی انصافا چه جاری امل و بی کلاسی داری که پروفایل گذاشته، بعد شمام دلت داره میسوزه که چرا زودتر دیدن ...

نه من اینکارو نمیکردم چون از چشم زخم میترسم بهر حال مخاطبام همه فامیلن و میشناسنم همه هم حسود میگم یعنی الکی پز میده در حالی که کادوش نبوده ، بعد خیلیا رو دیدم پروفایل میزارن کادوی مناسبتهاشونو 

اشکال نداره عزیزم دیشب خیلی ناراحت شدم اصلا خود به خود اشکام میومد اخه همچین ادمی نیست میدونی از کسی ...

مردا اون خوب خوباشونم‌ همیشه گند میزنن به احساس و قلب یه زن و مادر بچه هاشون

اکثر مردا درکشون خیلی پایینه و اصلا به فکر دل شکسته ی زنشون نیستن  خود طلا فروختن اونم تو همچی ...

والا کارم از غمباد هم گذشته از بس دیشب گریه کردم و تو خودم ریختم. فکرکنم موقع تقسیم شانس من جا موندم 

والا کارم از غمباد هم گذشته از بس دیشب گریه کردم و تو خودم ریختم. فکرکنم موقع تقسیم شانس من جا موندم ...

قربونت برم مثل دیشب من خیلی سخته اصلا ما برای مادیاتو کادو ناراحت نیستیم الان برای شعور و احترامی که باید باشه ناراحتیم میفهمم چقدر ناراحتی الان دقیقا مثل خودتم تو جمع یهو موندم من اه چقدر سخته اونم کجا خونه مادرشوهر