2777
2789
عنوان

هدیه روز زنه من😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 104 پست

[QUOTE=55240036]والا کارم از غمباد هم گذشته از بس دیشب گریه کردم و تو خودم ریختم. فکرکنم موقع تقسیم 

الهی 😔 منم این دوره ها رو طی کردم می فهممت

اما الان سر عقل اومدم بمیرمم دیگه نمیفروشم 

چون مردا فقط دو روز یادشون میمونه بعدش دیگه کی قدر بدونه زن باید به فکر خودش باشه و گرنه هیشکی به فکرش نیست و اکثر خانواده های شوهر هم دوس دارن عروس رو لخت و بی سرمایه ببینن

بنظرم فقط برا خرید خونه اشکال نداره طلا بفروشی اینا تجربیات من بعد هشت سال زندگی مشترکه 

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

قربونت برم مثل دیشب من خیلی سخته اصلا ما برای مادیاتو کادو ناراحت نیستیم الان برای شعور و احترامی که ...

واقعا سخت بود.شوهرم به مناسبتای مختلف برام کادو میخره.سوپرایز میکنه واقعا دلیل کار دیشبشو نمیفهمم. از نگاه ترحم امیز بدم میاد .ازینکه همه گفتن اخی چرا خیلی سخته حتما. بابا من میگم حریم زن و شوهری حدمشخصی داره دلیل نداره همه بفهمن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سخت بود.شوهرم به مناسبتای مختلف برام کادو میخره.سوپرایز میکنه واقعا دلیل کار دیشبشو نمیفهمم. ا ...

اخی دقیقا حرف دل من منم شوهرم همیشه همه جوره میخواد من خوشحال بشم اما ایندفعه اونم روز زن باز تولد بود میگفتی خوبه سورپرایز شدم اخه روز ن تازه خواستم برای تشکر جلو خانوادش ببوسمش اونم معمولیا اصلا عقب وایساد اصلا نگفت روزت مبارک هیچی ها نمودونم چرا چی شده بود جلو اونا بی ارزش شدم اصلا

اشکال نداره عزیزم دیشب خیلی ناراحت شدم اصلا خود به خود اشکام میومد اخه همچین ادمی نیست میدونی از کسی ...

استارتر چون میگی شوهرت همچین ادمی نیست پس بدون کارش عمدی نبوده بلد نیست بنده خدا 

الان پیش خودش فکر کرده چقد خوشحالت کرده و به خودش بالیده

[QUOTE=55240036]والا کارم از غمباد هم گذشته از بس دیشب گریه کردم و تو خودم ریختم. فکرکنم موقع تقسیم& ...

منم تاجایی بتونم نمیفروشم خودشم از فروشش ناراحت میشه . ولی واقعا جار زدن و با افتخار گفتن اونم تو جمع نداشت.منم گذاشتم روز مرد تلافی میکنم براش

واقعا چقد بي غميد كه با اين چيزا اينقد حالتون بد ميشه 😕

والا من همينكه يادش باشه يه تبريك بده كلاهمم ميندازم بالا

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
دلت خوشه بخدا الان دوساله هیچی برا من ندادن بیاد روز زن بده نه داده بود رو کادو های مامانش با اونا ا ...

شوهرت برا مامانش چی خریده بود؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
نه من اینکارو نمیکردم چون از چشم زخم میترسم بهر حال مخاطبام همه فامیلن و میشناسنم همه هم حسود میگم ی ...

کلا فکر کردی ماهم مثل جاریت هستیم که بدونیم چقدر طلا داری یا خریدی

فکر میکردم جکهایی که تو تل میزارن عکس یه زن با یه عالمه طلا بعد میگن با دیدن  اینها جاریش دق کرده الکیه ولی الان فهمیدم  عین واقعیتن

کلا خواستی توجیه کنی برا پز دادن این حرفو نزدی بیشتر ثتبت کردی هدفت فقط پز بوده

قربونت برم مثل دیشب من خیلی سخته اصلا ما برای مادیاتو کادو ناراحت نیستیم الان برای شعور و احترامی که ...

اینهمه ناراحت شدی حتما به شوهرت بگو مطمینا ازدلت درمیاره و یاد میگسره این روش درستی نبوده

اینهمه ناراحت شدی حتما به شوهرت بگو مطمینا ازدلت درمیاره و یاد میگسره این روش درستی نبوده

گفتم گفت الکی میخوای از توش چیزی دربیاری بامبول درست کنی و کلی جواب داد 

گفتم گفت الکی میخوای از توش چیزی دربیاری بامبول درست کنی و کلی جواب داد 

خب بخاطر اینکه واقعا چیز خاصی نبوده حالا کادوت گرفتی روز زن بوسشم میگرفتی😉

کلا فکر کردی ماهم مثل جاریت هستیم که بدونیم چقدر طلا داری یا خریدی فکر میکردم جکهایی که تو تل می ...

اره دقیقا دلم خواست پز بدم همون اولم گفتم ، به کسی هم مربوط نیست ، ولم کن بابا پاچه میگیرین ول کن نیستین ادمو به گ و ه خو ری میندازن حسودا