2777
2789
عنوان

هدیه روز زنه من😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 104 پست
حالا كه زوده دوستم عجله نكن

نه بابا یازده ساله‌ازدواج کردم یبارم نگرفته،امسالم نمیگیره

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی درست مثل آب کردن کوه یخ با " ها " است ..چاره ای نیست! باران هم باشی برای کاسه های وارونه کاری نمیشه کرد..."استاد قمشه ای"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا یازده ساله‌ازدواج کردم یبارم نگرفته،امسالم نمیگیره

شما کارتو بردار هرچی میخوای بخر بعد بگو از طرف تو برا خودم کادو خریدم😁

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
شما تا ۱۸ سال نباید کادو بگیری دیگه😁

ای خواهر پس اون موقع که همه طلاهامو فروختم خوب بود تازه من الان نصفشو گرفتم قبلا ۲۰۰ گرم طلا داشتم همشو گذاشتم رو خونه زندگی 

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

شما کارتو بردار هرچی میخوای بخر بعد بگو از طرف تو برا خودم کادو خریدم😁

چه ارزشی داره،مهم اینه که بیادت باشه حتی با یه تبریک خشک وخالی 

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی درست مثل آب کردن کوه یخ با " ها " است ..چاره ای نیست! باران هم باشی برای کاسه های وارونه کاری نمیشه کرد..."استاد قمشه ای"
ای خواهر پس اون موقع که همه طلاهامو فروختم خوب بود تازه من الان نصفشو گرفتم قبلا ۲۰۰ گرم طلا داشتم ه ...

خب پس خداروشکر ک نصفشو داده

اقایون اخه اصولا پس نمیدن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
خب بفهمن مگه عیبه 😐

ن عیب نیست فقط یکم حس کردم تاحالا کسی طلا نخریده.یه همچین چیزی بهم دست داد اخه الان لازم نبود مقدار و قیمت گفته شود

من به تو و احساست جونموبدهکارم پای تو وسط باشه منطق ندارم
تو چه  واکنشی نشون دادی؟

من کپ کردم وقتی اومدیم خونه گفت خوشحال نشدی گفتم چرا دستت درد نکنه گفت مرگ من منم گفتم نه اخه مگه مجبوری بود اصلا  دو روز  دیگه  روز زنه 

چه ارزشی داره،مهم اینه که بیادت باشه حتی با یه تبریک خشک وخالی 

اره خب درسته ولی از هیچی بهتره

ای خواهر پس اون موقع که همه طلاهامو فروختم خوب بود تازه من الان نصفشو گرفتم قبلا ۲۰۰ گرم طلا داشتم ه ...

به نظرم الان که استارتر ناراحته لزومی به کامنت این شکلی شما اونجا نبود.۲هفته قبل خریده دیگه.نه ۲سال قبل.الان مثلا ناراحتی؟

من کپ کردم وقتی اومدیم خونه گفت خوشحال نشدی گفتم چرا دستت درد نکنه گفت مرگ من منم گفتم نه اخه مگه مج ...

استارتر شوهرت امسال خواسته متفاوت بهت کادو بده به دل نگیر