2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم از غم و ناراحتی بیاید از درداتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 2031 بازدید | 118 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا چ بد . حتما خواهرت خجالت میکشه شوهرتو ببینه دگ. حالا طرف جلو اومده؟ اگ واقعا پا پیش گذاشته ک ...

خواهرم نمیدونه که

شوهرم رفته بود آشغالا رو ببره بیرون تو پلاستیک دیده بود

حتی الان بعد یک ماه به من گفت

کاش خبر مرگم نمیرفتم اونجا

۵ سال عاشق شوهرم بودم قبل ازدواج انقدر خوب بود که فکر کردم حتما فرشته ام بعدش که عقد کردیم بعد ۶ ماه ...

عزیزم چقد سخت درکت میکنم کاش تاپیکهای اولمون بخونی ک نامزدی چ بلایی سرم اوردن بعد از عقد اما متاسفانه‌چون رابطه بام داشت اونم زوری و دختر نبودم نتونسم بخورم خانوادم بگم و طلاق بگیرم ازدواج کردیم خدا اون روزا رو دگ‌نشون نده حتی ب دشمنم. الان‌جدا شدی؟؟

چجوری جمع کنم؟آب ریخته جمع نمیشهانگار یکی گلوی منو فشار میدهکاندوم فقط یه استفاده داره دیگهاگه قرص ب ...

سخته پیشِ شوهرت. متاسفانه شوهرِ آدم هر چقد خوب باشه بالاخره یجا توو سر ادم میزنه یا نگاهش نسبت ب  خانواده ی زنش عوض میشع.  دلم واسه پدر و مادرت میسوزه ک از دنیا بی‌خبرن. کاش خواهرت عاقل تر بود و جوابِ اعتمادِ خانواده رو بهتر پس میداد

استارتر عزیز امیدوارم ان شالله خدا به مادرتون سلامتی بده و به شما هم به دل خوشی بزرگ

منم ۱۰ روزه درگیر کهیر شدیم همش کارم به بیمارستان و اورژانس کشیده شدن هست خسته شدم دیگه دست از سرم بر نمیداره حس میکنم تا آخر عمر باهامه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

همه هزار و یک مشکل دارند باید مدیریت کنی با ناراحتی چیزی درست نمیشه منم گاهی خیلی ناراحت میشم و غصه می خورم بخاطر مشکلات ولی بعد به خودم میام ادم باید قوی باشه تا به مشکلات غلبه کنه/الان یک ماه کارم مشکل خورده چشم درد میگیره صبح ها پام درد میگیره مامانم مریضه مسئولیت و کارها خونه با منه حتی نمی تونم موقع مریضی استراحت کنم /هفته دیگه باید برم جراحی لثه و هزاران مشکل دیگه ولی چاره چیه زندگی همینه 

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️
فک کنم خدا اصلا منو نمی بینه دلم از خدا هم شکسته .‌میگن کفر نگو اما از خدا سهم ندارم اونقد ک گلایه ک ...

منم نمیبینه

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️
عزیزم چقد سخت درکت میکنم کاش تاپیکهای اولمون بخونی ک نامزدی چ بلایی سرم اوردن بعد از عقد اما متاسفان ...

نه نمیزاره خواهر بخدا چندین بار رفتم درخواست دادم میگه میرم خانوادتو میزنم میکشمت میگه من دوست دارم اشتباه کردم اون سری ولی مگه میشه اخه ؟ بنظرم اصلا عشق و این چیزا همش الکی زندگی برام بی معنی الان دارم پول جمع مکنم که یک راه فراری چیزی پیدا کنم رومم نمیشه به خانوادم بگم از اون موقعه دگ خیانتی ندیدم وضع مالیش خوبه خرج مکنه فعلا موندم رابطه با ک ..‌... میرم یک روز از این زندگی دیگه دلم صاف نمیشه هنوز یادم میاد گریم میگیره 🥲🥲

منکه میگم اگ شوهرت خوب نیست بچه دار نشو ولی اگه خوبه و دوسش داری تلاشتو بکن ای دی اف فکر کنم اسمش بود خالم کرد جواب داد الان بچش ۷ سالشه سالم و عالی دومی رو هم گذاشته براش الان بارداره بعد ۱۴ سال زندگی ها ... 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
استارتر عزیز امیدوارم ان شالله خدا به مادرتون سلامتی بده و به شما هم به دل خوشی بزرگمنم ۱۰ روزه درگی ...

عزیزم خوب میشی من انقد بیمارستان و دکتر بودم ک دور از جونِ شما آرزوی مرگ میکردم ک راحت شم یماه دوماه ... گذشت دردام تموم شد اما یادش فراموش نشد .‌میگذره اما سخت میگذره. انشاالله ک زود سلامتیت بدست میاری

دور از جونت کاریه ‌ ک شده کاش میشد یجور جمش کنی

اصلا نمیشه کاریش کرد

امروز عصر با دخترم رفتم خونه بابام اینا

روم نمیشد نگاهش کنم

چه گناهی کرده که پیش داماد آبروش بره

خیلی بی آزاره،نماز اول وقت

خدا منو مرگ بده