2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم از غم و ناراحتی بیاید از درداتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 2031 بازدید | 118 پست
شوهرم از رابطه خواهرم با دوست پسرش خبردار شددلم برای بابام میسوزه که آبروش پیش داماد رفتخوابم نمیبره ...

رآبشون در چ  حد بوده ک همسرت فهمیده. الهی بمیرم واسه کل  پدرا نمونش پدرِ خودم میگف هر کی دختر داره باید بی ناموس باشع پیشِ دامادش ک اگ داماد فحش ناموسم  بهش داد ب خاطرِ دخترش سرشو پایین بندازه دق کنه

مراقب خودت باش ک بتونی مراقبش باشیا.تنهاش نذارید

دور از مادرم قلبشو عمل کرد این شوهرم نبرد منو پیشش ۷ ماهه تهران نرفتم مادرم بهم نیاز داره خواهرای دیگم بچه کوچیک دارن نمیرسن برن پیشش یکیشون شوهرش نمیذاره هر کدوم گرفتارن منم ک میتونم بش برسم ازش دورم . خدا منو بکشه ک دختر شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا شاهده دارم دق میکنم شبا میگم خدا یه ادم چقد کشش داره انقد غصه هوار کردی ب قلبم دیگ رسوندیم ب نه ...

آدم مذهبی نیستم ولی یکم دعا بخون با خدا خالصانه حرف بزن .نشین یهو انقدر گریه کن نفست ببره قلب آدم مگه چقدر جون داره .قدر خودتو بدون نذاری اتفاقی برا خودت بیوفته مال دنیا هم فداسرت آروم باش خواهر

کنکور با هزار بد بختی و شب تا صبح بیدار موندن قبول شدم حالا که زندگی رو رواله و قلتکه گیر عشق و عاشق ...

ازدواج کردی؟ یچی بگم بهت خواهرانه برو مستقل شو درستو بخون یه کاره ای شو آقای خودت باش  ک ازدواج کردی راحت زندگی کنی خدا شاهده عشقو عاشقی و ازدواج چن ماهِ اولش قشنگه بعدش میگی آرزوش قشنگتر از داشتنش بود

میشه بگی چجوری عزیزم 🥲

تو برهه جنگ رفتیم خونه خواهرم که مجرده و بخاطر کار تو یه شهر دیگه زندگی میکنه

گذشت تا دیروز مامانم گفت خواهرت یه خواستگار داره و تعریف کرد برام،منم به همسرم گفتم

اونم گفت من میدونستم خواهرت تو رابطه س،گفتم چطور؟اول طفره رفت اما جون دخترم رو قسم دادم که بگه،صرفا از جهت کنجکاوی

شوهرم گفت اون سری که رفتیم خونه ش تو سطل زباله بازیافتی هاش،جعبه کاندوم دیدم…

گفت من بهت نگفتم که ناراحت نشی اما الان خوشحالم که پا پیش گذاشته

دارم دق میکنم برای خواهرم برای خودم برای بابا مامانم….

خواب به چشمم نمیاد

آدم مذهبی نیستم ولی یکم دعا بخون با خدا خالصانه حرف بزن .نشین یهو انقدر گریه کن نفست ببره قلب آدم مگ ...

حخدا شاهده از گریه نفسم میرع انقد نذر کردم انقد باهاش حرف میزدم میگم انقد درد میکشم بس نیس چرا در رحمتت  رو وا نمیکنی کاش بد بودم میگفتم کارماس بدبخت تر و دل نازک‌تر از من توو دنیا نیس نمیدونم آهه کی دامنم رو گرفته

۵ سال عاشق شوهرم بودم قبل ازدواج انقدر خوب بود که فکر کردم حتما فرشته ام بعدش که عقد کردیم بعد ۶ ماه بهم خیانت کرد تو اوج عشقی ک بهش داشتم رفت با یک دختر داغون نابود بی خانواده رفت شمال به من گفت با دوستام میرم روستامون اونجا انتن نداره منه خر دلم براش تنگ شده بود اون شب با اون دختره خوابید 😭😭 من بعد دو سه هفته فهمیدم روحم مریض شد افسردگی شدید گرفتم نمتونم توصیف کنم چقدر قلبم تیر کشید چقدر زجر کشیدم سه چهار بار درخواست طلاق دادم روم چاقو میگشید که بخای بری باید عیب ناکت کنم خودکشی کرد خانوادم برم گردونن الان دوسال میگذره من هنوز هرشب با این غم میخوابم هر صبح بیدار میشم خیلی برام سخت بود من براش هیچی کم نزاشتم هیچی ...

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
تو برهه جنگ رفتیم خونه خواهرم که مجرده و بخاطر کار تو یه شهر دیگه زندگی میکنهگذشت تا دیروز مامانم گف ...

تو جمع کن قضیه رو بگو قبلا خواستگارش بوده و جدی بوده قضیه خودتو نباز اتفاقیه ک افتاده متاسفانه خیلی آدم شرمنده میشه 

نزن این حرفو .الان هیچکس پیشش نیست؟

ن بخدا زنگ میزنم میگه قلبم درد میکنه میگه کسی نیس نمیتونم پاشم نیاز داره یکی براش غذا درست کنه و ب پدرو برادرم برسه. بعد بهم میگه پس کِی میای تهران میگم مامان میام فعلا یکم همسرم کار داره میام بعد ک قطع میکنه میشینم زار میزنم وقتی حرف میزنه اشکام میریزه صدام میلرزه اما نمیخام بفهمه ک بیشتر غصه نخوره

تو برهه جنگ رفتیم خونه خواهرم که مجرده و بخاطر کار تو یه شهر دیگه زندگی میکنهگذشت تا دیروز مامانم گف ...

وای خدا چ بد . حتما خواهرت خجالت میکشه شوهرتو ببینه دگ. حالا طرف جلو اومده؟ اگ واقعا پا پیش گذاشته ک خوبه اما اگ رابطت  با خواهرت اوکیه بش بگو من توو سطلت  کاندوم دیدم با کسی هسی؟ خدای نکرده دردسر برای  ایندش نشه

تو جمع کن قضیه رو بگو قبلا خواستگارش بوده و جدی بوده قضیه خودتو نباز اتفاقیه ک افتاده متاسفانه خیلی ...

چجوری جمع کنم؟آب ریخته جمع نمیشه

انگار یکی گلوی منو فشار میده

کاندوم فقط یه استفاده داره دیگه

اگه قرص بود میگفتم پریودش نامنظمه واسه کاندوم توجیهی نیست

حخدا شاهده از گریه نفسم میرع انقد نذر کردم انقد باهاش حرف میزدم میگم انقد درد میکشم بس نیس چرا در رح ...

به حق همین اذان ک میشنوم الان امیدوارم مشکلات تک تک شما ها حل بشه دل همتون خوش باشه خانوادتون بی دغدغه باشن .آمین .برای منم دعا کنید