2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم از غم و ناراحتی بیاید از درداتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 2031 بازدید | 118 پست
منم نمیبینه

دوستم دوساله ازدواج کرده پدرش فوت کرده یسالو نیمه . شوهرش خیلی ادم عوضی ایه.  برادرِ دوستم جای اینک پیشِ شوهرش طرفع دوستم باشه بدتر دوستمو  کتک میزنههم شوهرش هم  برادرش. دیسک کمرش زده بیرون مهره ۴ و ۵ اش مشکل داره تنگی کانال داره نمیتونه دیگ راه بره شوهرش واریکوسل داره بچه نداره... مادر شوهرش زدتش خاهرشوهرش بهش فحشای بد میدهو... دلم واسه اونم کبابه . همه مشکل دارن همه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نمیشه کاریش کردامروز عصر با دخترم رفتم خونه بابام ایناروم نمیشد نگاهش کنمچه گناهی کرده که پیش د ...

باید میکفتی اره دور دوستش با نامزدش اومدن موندن به منم تعریف کرد که عقدن جایی ندارن با هم باشند و..

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
باید میکفتی اره دور دوستش با نامزدش اومدن موندن به منم تعریف کرد که عقدن جایی ندارن با هم باشند و..

دقیقا منم همین پیشنهاد رو میخواستم بدم بهش 

این کاربری دست چند نفر هستش ممنون که تاپیک‌ ها رو مقایسه نمیکنید...

خیلی سخته استاتر دلت پیش مادرته 

کاش هزینه بزارید رو هم پرستار بگیرید براش فعلا 

و هر هفته یکی بره خونه اش رو تمیز کنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
جون دخترم رو قسم دادم،رو دخترم خیلی حساسهضمنا شوهرم هیچ وقت با آبروی آدما بازی نمیکنه

ببین میتونی بهش بگی دوست خواهرت خونشون بوده با نامزدش 

انشالله خدا مشکل همتونو حل کنه خواهراس قشنگم انشالله خدا مامانتو شفا بده قشنگم

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...

دقیقا منم همین پیشنهاد رو میخواستم بدم بهش

چون یادشون نمیره 

با همون یه اتفاق کل زندگی و حرکات اونا رو قضاوت خواهد کرد تا سالهای سال متاسفانه 

نه نمیزاره خواهر بخدا چندین بار رفتم درخواست دادم میگه میرم خانوادتو میزنم میکشمت میگه من دوست دارم ...

عزیزم الان ازدواج کردید و زیرِ یه سقفید؟ از این آدما باید ترسید ب خاطرِ خانوادت چون خدای نکرده بلایی سر خانوادت میاره.‌اگ‌درست شدنیه یه فرصت ب خودت و همسرت بده بخاطرِ خانوادت .‌سخته میفهمم اما ادم‌مجبوره ... زندگی اجبارست

منم امشب گریه کردم برای دل خودم زندگیم 

دیگه فهمیدم خودم باید خودمو آروم کنم

دردم سنگینه 

چون یادشون نمیره با همون یه اتفاق کل زندگی و حرکات اونا رو قضاوت خواهد کرد تا سالهای سال متاسفانه

درسته 

ولی شاید واقعا هم همینطور باشه و خواهرش طفلی کاری نکرده باشه 

بالاخره احتمال هرچیزی هست