2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم از غم و ناراحتی بیاید از درداتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 2031 بازدید | 118 پست
ناراحت نشیا اا ولی شوهرت زر مفت میزنه، شوهر منم تا وقتی مامانم با همین حرفا نمیذاشت درست حسابی برم پ ...

نمیبره شهرِ غریبم نمیدونم ب کی پناه ببرم و چجوری راضیش کنم ببرنم دستش گرفتارم. بخدا گرفتار شدم کاش هیچوقت ازدواج‌ نمیکردم کاش خانواده انقد رفیق بود برام توو مجردی ک اصلا هوسِ ازدواج ب سرم‌نمیزد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بابا اونا بدتر از خانوادم با همون عقاید بودن.‌من دیگ آموزشگاه رو میپیچوندم با دوستم کافه میرفتم.‌ ...

خدا بمیرم برا دلت خواهر فداتشم من 😭😭😭 بخدا گریم گرفت برات چون خودم تجربش داشتم حسرت تو دلم انقدر هست از مجردیم ک خفم مکنه بابام کارش نظامی انقدر منو اذیت مکردن کتک خوردم انقدر از داداشم همه دقیقا همنجوری سر دورغاهای مردم مثلا من با چادر با حجاب بدون حتی یک کرم میرفتم بیرون برمیگشتم داداشم لگد میزد تو کمرم که دوستام گفتن با فلان پسر حرف زدی حالا من هیچکار نمکردم از دست اینا خسته  بودم وقتی ۱۷ سالم بود با شوهرم اشنا شدم یک سال فقط در حد چت یا از پنجره نگا کنم یا تصویری اونکه بهم توجه کردمهربونی کرد باورش کردم که دوسم داره همون اول عقد همه ذوق رویاهام کشت دگ هیچ امیدی از این نظرا ندارم ولی خانوادمو سر جاشون نشوندم انقدر دعوا کردم باهاشون گفتم بخاطر شما بود ک بدبخت شدم اونا الان خیلی خوب شدن خیلی روشن فکر شدن مردم تا اینا ادم بشن خواهر کوچیکمو مثل من نکنن💔لعنت به عقاید اینجوری

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
بقرآن من دیگ کلا شدم درد . هر چی بیشتر فک میکنم بیشتر بغضم میگیره من خیلی بهم ظلم شده توو این زندگی ...

منم همینطور من حتی در حد بوسیدن و لمس کردن بهم تجاوز شد جرعت نکردم به خانوادم بگم یک روانی تو راه مدرسه میخواست بهم تجاوز کنه از اول سال اخر دبیرستان منو دید تا اخر سال هروز دنبالم میومد من جرعت گفتن به خانوادم نداشتم هر کار کرد دوست نشدم اخرش اینجوری کرد باهام خدا بهم رحم کرد که تونستم فرار کنم وگرنه معلوم نیست چی میشد 

چی بگم اینا همه تو روحم تاثیر داشت اینارو میگم بهت که بدونی بخدا همه خیلی درد ها داریم ولی مجبوریم بازم امید داشته باشیم فداتشم 🥺💚

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

برای تک تکتون  از ته قلبم  ناراحت شدم 

اینم  بگم  

خودمم  یه خانواده ی روانی دارم 

نمیذاشتن  جم  بخورم  وقتی هم ازدواج کردم  باهام بد شدن ....

الانم به همسر  مهربون  امااااااااا به شدت غیرتی دارم 

که بازم زندگیم مثل مجردیم  شده 

با هزار خواهش  و تمنا این هفته اینستا نصب کردم 😞

از این دنیا خستم 

شوهرم دارو ندارمون رو فروخ کلی طلا ماشین چن میلیاردی رف با دوسش شریکی زمین گرف ک بسازن خیرِ سرمون هم ...

عزیزم مشکلات رو به خدا بسپار 

هر وقت فکرش اومد به سراغت بگو خدایا نمی‌دونم چطور حل میکنی ولی خودت حل کن 

انقدر غصه نخور همه مشکلات دارن تو زندگی تنها نیستی 

قرار نیست بشینیم غصه بخوریم 

باید باهاش کنار بیاییم 

وای خدا 🥲عزیزم خدا به دلت صبر بده الان جامعه خیلی خراب شده امیدوارم پسره ازش فقط سو استفاده نکنه ول ...

واقعا با همسرتون همینجوری حرف میزنید؟ به شما مربوط نیست؟!

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.
واقعا با همسرتون همینجوری حرف میزنید؟ به شما مربوط نیست؟!

اره وقتی درباره خانوادم بخواد کسی صحبت کنه اخلاقم بد میشه 😂