2777
2789

نوزاد ما یه روزشه 

ماشالا یا ونگ میزنه یا شیر میخوره و ببخشید میاره بالا

میدونم خوب ی روزه زوده

ولی کلا نوزاد داری سخته ...

الانم همه اهل منزل بیداریم داریم کمک میدیم ب مامانش😁😁

خدا قوت ب تمام مامانا😍😍

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تازه گفتین بسم الله😃 حالا کوووو تا چالش هاشو ببینید

البته بچه سومه..ولی کلا نوزادداری سخته😁😁😁😁

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
الهی دلم نوزاد خواست😍خدا حفظش کنه گلم❤️

ای جانممممم انشاءالله ب وقتش ی گوگولیشو بده بهت

مبااارکه 😍

دوسال اول خیلی سخته ‌.واقعاصبرزیادی میخواد 

کمک همسرهم خیلی مهمه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

عزیزم چه مهربونی شما 

مرسی که به کسی که تازه زایمان کرده کمک می‌کنی 😍

تنه‌اش نزارید من تنها بودم بعد زایمان واقعا سختی کشیدم هیچ وقت یادم نمیشه تنهایی ها و بی کسی ها و بی لطفی های اطرافیانم رو 

همسایه ما دوقلو داره شب تو کالسکشون با پسرش میرن اینور خیابون میان اونور بچه میگردونن تا شاید گریه ن ...

ای وای بخدا دو قلو قابل تحمل نیست خسته کننده اس😁

وای من که از بچه اوردن میترسمممم😂دردسره همش

منمممممم از بچه میترسم ک حتی دسش بزنم

دقیقا همش دغدغه اس

آخ نفسسسس من یه روزشه الهیییی😍😍😍😍😍خدا حفظش کنه

الهی آمی خواهر من طبیعی زایید من خیلی بهش تاکی کردم قبلش برای خانمها و زوجها دعا کنه

میگه همش دعاشون می‌کردم