2777
2789
عنوان

توروخدا کممممک😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 117 پست
عزیزم همه جدا میشن ولی قرار نیست رابطه خطر ناک برقرار کنی عزیزم بدون کاندوم الان بچه دارنده ممکن دفع ...

کاملا درست منظور منم همین بود ، منم با رابطه بین بندو باری موافق نیستم میگم باید یک چارچوب داشته باشه دو توی یه فضای درخور شخصیت آدم باشه ، 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینه چون من با این آدم حالم خوب بود و به زندگی برگشته بودم..

این وابستگی ها  اکثرا تو شیش ماه بعد طلاق صورت میگیره ، چون فشاره حداکثری حاکمه

باید نشون بده حداقل اینکه ببینه الان هست یا نه

نشون میده همه را مواظب خودت باش تنتم به هر بی سرو پایی نسپار عزیزم تن تو خیلی شریف برای خودمون ارزش قائل شیم مردها که آدم نیستن مت مثل خواهرت کدام شهری کمک خواستی روی کمک من حساب باز کن 

این وابستگی ها اکثرا تو شیش ماه بعد طلاق صورت میگیره ، چون فشاره حداکثری حاکمه

نه من تا دلت بخواد پیشنهاد داشتم حتی از این آقا شرایطش بهتر بوده اما اصلا سمت کسی نرفتم چون فقط دلم با این مرد بود

نشون میده همه را مواظب خودت باش تنتم به هر بی سرو پایی نسپار عزیزم تن تو خیلی شریف برای خودمون ارزش ...

اره درست میگی،خودم هیچوقت اشتباهمو توجیح نمیکنم..

ممنون ازت عزیزم من تهرانم

نه من تا دلت بخواد پیشنهاد داشتم حتی از این آقا شرایطش بهتر بوده اما اصلا سمت کسی نرفتم چون فقط دلم ...

فامیله؟

ممنون ازت عزیزم🙏 واقعا با خوندن تاپیکا خیلی گریه کردم حالم خیلی بدتر شد 😔😔

انشالله مشکلت حل میشه عزیزم اینهمه آدم سقط بچه سقط کردن هیچیشون نشده نگران نباش فردا برو دکتر همه چی درست میشه شاید با یه قرص و یه امپول

انشالله مشکلت حل میشه عزیزم اینهمه آدم سقط بچه سقط کردن هیچیشون نشده نگران نباش فردا برو دکتر همه چی ...

خدا کنه فقط زودتر تموم شه و به خیر بگذره بتونم یه نفس راحت بکشم