2777
2789
عنوان

توروخدا کممممک😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 117 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کسی نیست الان درد جسمی زیاد ندارم در حد درد پریودیه درد روحیم بیشتره...پسرم یه مدت پیش منه یه مدت ...

مردیکه تن لش خوابه   خونه خودتی عزیزم تنها موجب خودت باش زعفران داری دم کن بخور آرام تر بشی زعفران میخوردی مینداختی از اولی چرا طلاق گرفتی بنده خدا از اولی خیر ندیدی ار این چه خیری میبینی 

درست میشه نگران نباش ،  میری بیمارستان یا متخصص زنان مطب خصوصی ، چکاپ میشی سونو میدی و احتمالا عکس رنگی 

نهایت دفع نشده باشه دهانه رحمت نرم شده میشه کورتاژ انجامنات نگران سقط نباش بدون که خونریزی غیر عادی خطرناکه …

از ته قلبم آرزو میکنم بهترینا نصیبت بشه ، خدا از بلا حفظ کنه هممونو

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

اشتباه کردم...

دیگه خودتو سرزنش نکن کاریه که شده ، اینم یه غریزی دیگه ، کاریش نمیشه کرد مخصوصا وقتی جدا میشه آدم ، فشارهای عصبی از یکطرف و مشکلات جور وا جور  و بچه ، این لعنتی میشه مسکن آدم که مصیبت این مدلی ببار میاره 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

مردیکه تن لش خوابه خونه خودتی عزیزم تنها موجب خودت باش زعفران داری دم کن بخور آرام تر بشی زعفران م ...

کلی زعفران خوردم داروهای گیاهی دم کردم خوردم اما نیوفتاده هنوز  اولیو دوسنداشتم همش خیانت میکرد خسته شده بودم از کاراش، اما بعد از چن سال وابسته این آقا شدم آدم بدی نیس الان خودشم خیلی پیگیر حالمه و میخواست ببرتم دکتر اما من احمق طبق توصیه چن نفر سر خود رفتم قرص گرفتم خوردم.

با اینکه دوسش دارم اما خودمم نمیخوام ادامه بدم دیگه..چند شب پیشا داشتم دعا میکردم میگفتم خدایا یه کاری کن یه اتفاقی بیوفته که من بتونم ازش دل بکنم..فک میکنم این الان اون اتفاقست اما خیلی برام سنگینه این موضوع😔😔

آقا چرا انقدر ریختید رو بیچاره بنده خدا خودشم پشیمونم از کارش گناه داره خب کاریه که شده دیکه

گلم زنگ بزن اورژانس ازشون کمک بخوا راهنماییت میکنن چیکار کنی فردا اول وقت برو اورژانسی سونو بده حتما

دیگه خودتو سرزنش نکن کاریه که شده ، اینم یه غریزی دیگه ، کاریش نمیشه کرد مخصوصا وقتی جدا میشه آدم ، ...

عزیزم همه جدا میشن ولی قرار نیست رابطه خطر ناک برقرار کنی عزیزم بدون کاندوم الان بچه دارنده ممکن دفعه دیگه ایدز یا زگیل بگیره برای یه شب خوش گذرونی آدم رابطه برقرار میکنه با آدم حسابی نه رابطه پر خطر همه زنهای که جدامیشن همه تو فشارن ولی دیگه بچه دار نمیشن و رابطه پر خطر برقرار نمیکنن رابطه باید عرف جامعه باشه دوست پسری قبول ندارم شوهرت باید باشه که بدنتو بپرس بهش نظر من اینه قرار نیست دوست پسر فقط برای همین میخاد فردا تفم در نگاهت نمیداره 

دیگه خودتو سرزنش نکن کاریه که شده ، اینم یه غریزی دیگه ، کاریش نمیشه کرد مخصوصا وقتی جدا میشه آدم ، ...

دقیقا همینه چون من با این آدم حالم خوب بود و به زندگی برگشته بودم..

آقا چرا انقدر ریختید رو بیچاره بنده خدا خودشم پشیمونم از کارش گناه داره خب کاریه که شده دیکهگلم زنگ ...

ممنون ازت عزیزم🙏 واقعا با خوندن تاپیکا خیلی گریه کردم حالم خیلی بدتر شد 😔😔