2777
2789
عنوان

عقدم حامله شدم بیاین خانوما کمک 🥺

1713 بازدید | 88 پست

19 سالمه میدونم زود بوده خیلی مواظب بودیم نمیدونم چجوری شده اصلا باورم نمیشه 15 روز عقب انداختم امشب بی بی چک زدم مثبت شد ممکنه الکی باشه کاذب باشه؟ فردا میرم آزمایش بیاین دلداریم بدین چیکار کنم زشته واسه سنم برم دکتر دعوام نمیکنن؟؟ 🥺🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کی قراره عروسی کنین؟

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

ن شوهر داشته باشی اتفاقا تشویقتم میکنن واقعا خوشحال میشن برات 🌹

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

دیگه باید نمیدادی خواهر

🤣🤣

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

دیگه باید نمیدادی خواهر

مختصرو مفید

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂