2777
2789

۶سال زندگی کردیم ، اصلا انگار منو هیچوقت اونطور که باید ندید

خیلی کم بیرون میرفتیم همش میگفت کار دارم درس دارم

دانشجو بود شاغل نبود باباش خرجیشو میداد

فقط موقع رابطه اوکی بودیم

حس میکنم ازم سواستفاده شده

هرچی میخواستم میگفت ندارم

هرچی صبر کردم تا بره سرکار مستقل بشه نرفت

الکی عمرم رو هدر دادم

هم دوستش داشتم هم متنفر بودم ازش

الان که طلاق داده یکم دلتنگش میشم بعد با خودم میگم دلتنگ چی شدی ؟؟ توجهی که بهت نمیکرد؟ اذیتایی که میکرد؟ ارزشی که برات قائل نبود؟

سر اینکه دخترای داف و پلنگ رو آنفالو کنه ، باهام بحث میکرد آخرم خودمو آنفالو کرد

اصلا نمیدونم چرا منو گرفت؟ چرا طلاق داد؟ آخریا هی میگفت خسته شدم دیگه از عهده زن و بچه داشتن برنمیام ، تو خیلی خوبی اما من دیگه نمیخوامت

حس میکنم بازیچه اش بودم

یعنی سزای کسی که با مرد ندار بسازه همینه ...

حتی پول مهریه هم نداشت بده ، باباش همه کار کرد ، وکیل گرفت براش پیش قسط مهریه داد تا پسرش بتونه منو طلاق بده

همیشه خدا هم تو زندگیمون دخالت کردن خانوادش ، چون نونمون رو اونا میدن فکر میکردن صاحب ما هستن ، اینارو هیچوقت شوهرم نفهمید

هرچی که بود من بهش دل بسته بودم ، کار ندارم اون دوستم نداشت ولی خیلی احمق بودم همه چیمو گذاشتم براش ، الان هیچ ذوق و احساسی برام نمونده...💔

تو منی یا من تو ام ؟؟؟ بخدا سر من هماومده اینایی ک گفتی تقریبا ۷ ماهه تموم کردم

ای وای راست میگی؟؟؟

بمیرم الهییی

چرا آخه سرنوشتمون اینجوری بود؟

بچه هم داری؟

الان حالت چطوره؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای وای راست میگی؟؟؟بمیرم الهیییچرا آخه سرنوشتمون اینجوری بود؟بچه هم داری؟الان حالت چطوره؟

قربونت بشم خدا نکنه

اره بخدا راست میگم 😪 ن بچه ندارم

بنا به دلایلی عقد نبودم ضیغه ی ۹۹ سال کردیم

بعد ۲ سال زندگی زیر ی سقف جدا شدیم

خودمم نمیدونم اصلا سر در گمی انگار خواب دارم میبینم

قربونت بشم خدا نکنه اره بخدا راست میگم 😪 ن بچه ندارم بنا به دلایلی عقد نبودم ضیغه ی ۹۹ سال کردیم بع ...

عزیزمم ♥️

منم اصلا نمیفهمم چیشد ، کلی علامت سوال تو ذهنمه