2777
2789
عنوان

عقدم حامله شدم بیاین خانوما کمک 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 88 پست
مسخره میکنی با جدی میگی؟

ن بجان خودم آجی جدی میگم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خانوم انقد عجله داشتی و نتونستی کنترل بکنی پرده بکارتت رو که همون که نگه نداشتی تا عروسی 

زدی حامله خودت هم کردی عجب دوره زمونه ای شده والا.. 

الان ی سری ادمای مسخره و نادون میان عادی سازی میکنن

ولی تو زمان عقد همون پرده بکارتت هم باید حفظ بکنی اونوقت میبینی هم تو چشم شوهرت قشنگ تری

هم احتمال بده شاید ی درصد کارت با نامزدت نشد وب جدایی کشیده شد اون موقع چی.؟ 

فکر کردم از این خجالت میکشی تو عقد حامله شدی 🫤🫤معیارا فرق کرده حسابی

دیگ. از همش خجالت میکشم حتی به مامانمم نگفتم هنوز چی فرق کرده عزیزم من وسایل همه چیم امادن میتونم سریع برم ماه عسل یه هفته برگردم 

من سه سال عقد بودم حتی یبار همسرم ازم نخواست بکارتمو بزنه چ دل جرعتی دارن اونای که تو عقد حامله میشن. 

بیبی چک دقیقه صد درصد حامله ی ننداز گناه بزرگیه

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

از تاپیک هات چیای که فهمیدم 

حالا هم منتظر عواقب های بعدش و بی ارزش شدنت باید دختر خوب هوا و هوس واسه ی لحظه هست که شوهرت التماست بکنه چون شهوت داره اون زمان گول خوردی تو این شرایطی که مناسب برای این کار نبود

اما ب بعدش فکر کن که وقتی شهوتش خابید هم از همین الان عادیش کردی و شوقشو فور جواب دادی اما تو زمان عقد باید خودتو نگه میداشتی که تا زمان عروسی برات انتظار بکشه و سریع ببرتت سر زندگی 

.. خیلیا شنیدم که میگن از جلو کار شده تو زمان عقد پسره گفته من هروقت بخام که زنم هست دیگه خیلی میل به عروسی کردن ندارم و بعدش هم انقد تو چشمش بی ارزش شده..