2777
2789

اصلا درکشون نمیکنم این کارآگاها رو،طرف میاد با دل پر و حال داغون و پریشون راجب مسئله ای که آشفته ش کرده حرف میزنه و انتظار همدردی داره و فکر میکنه ممکنه یکی بتونه راهنماییش کنه کمکش کنه،بعد سریع سر و کله یه کارآگاه پیدا میشه که یه ایراد بنی اسرائیلی میگیره و میگه تاپیک فیکه،مخصوصا اگه تاپیک تو پر بازدیدا باشه،اوکی شما درست میگی ولی یک درصد احتمال بدید اون بدبخت راست بگه،اون وقت به این فکر کردید چه حالی پیدا میکنه وقتی با قلب زخمی و حال داغون اومده تاپیک زده و یهو یکی اون وسط میاد میگه دروغ میگی یا داستان میگی یا فیکی یا فلان؟یک لحظه خودتونو بذارید جاش و حالشو درک کنید،من هم بارها پیش اومده که احساس کنم تاپیک فیکه ولی فقط سکوت کردم و هیچی نگفتم چون احتمال اینو هم دادم که حالا ممکنه راست گفته باشه

پ.ن:منظورم اون تاپیک هایی که واقعا ضایع هست که فیکه نیست منظورم تاپیک هایی که طرف میره ایرادای بنی اسرائیلی از تاپیکش یا تاپیکای قبلش پیدا میکنه که فقط ثابت کنه این کاربر تاپیک فیک زده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینک بی ادبی میکنن جواب میدی نمیتونن جواب بدن میرن تاپیکاتو نگاه میکنن مشکل تو بکوبن تو صورتت

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

گل به دهنت دقیقاایناعقده هاشونوتومجازی خالی میکنن پرازخسم وکینه ان متاسفانه تربیت هم که زیرصفر

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

میدونی چقدر کاربر فیک هست که با انرژی بقیه کاربرا شوخی داره کابری که میگه دخترم فلان و بهمان و کاربرا کلی وقت میذارن بعد معلوم میشه ۱۵ سالشه

تهمت فیک اگه بیجا باشه خیلی بده ولی اگر بجا یه فیک رو لو بدیم در حق بقیه کاربرا لطف کردیم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

کلاتایه تاپیکی میره داغ همه میگن فیک نمدونم این کلمه روکی بهشون یادداد😊

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

اینا همونایی هستن ک پر از عقده هستن و تا کم میارن کلی قضاوت میکنن و مشکلات روانیشون رو سر کاربرا خالی میکنن

انشاءالله خدا شفاشون بده 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

و منی که کاراگاهم🙂

البته من به چیزای عادی کار ندارم بعضیا واقعا چرا میگن مثلا طرف میگه ۲ ساله شوهر کردم تازه فهمیدم شوهرم با ۲۸ تا زن ارتباط داره و مواد میکشه و ازشون بچه داره آخه هرطور حساب کنی کل روز ۲۴ ساعته . بعد ۲۸ نفر چجوری بعد زنه نفهمیده خب

اینک بی ادبی میکنن جواب میدی نمیتونن جواب بدن میرن تاپیکاتو نگاه میکنن مشکل تو بکوبن تو صورتت

عزیزم تاپیک چیه چند وقت پیش یه کامنت گذاشتم طرف گفت اها چون خودت خونه نداری میخوای همه مثل خودت بی خونه بشن .اینا از تاپیکم فراتر رفتن به نام کاربریتم گیر میدن

میدونی چقدر کاربر فیک هست که با انرژی بقیه کاربرا شوخی داره کابری که میگه دخترم فلان و بهمان و کاربر ...

اینوبایدنی نی یارهمون اول یه فکراساسی کنه برابدو ثبت نام که افرادمثلازیر20نتونن بیان

و منی که کاراگاهم🙂البته من به چیزای عادی کار ندارم بعضیا واقعا چرا میگن مثلا طرف میگه ۲ ساله شوهر ک ...

این موردی که شما گفتی خب مشخصه فیکه،ولی مثلا من یه تاپیک دیدم استارتر گفته بود شوهرم نمیدونه پدر بچم یعنی شوهر سابقم معتاده یه کارآگاه سریع اومد گفت داره دروغ میگی چون شهرتون کوچیکه مگه میشه ندونه