2777
2789
عنوان

چقد از کارآگاهای نی نی سایت متنفرم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 20 پست
اینوبایدنی نی یارهمون اول یه فکراساسی کنه برابدو ثبت نام که افرادمثلازیر20نتونن بیان

دلبر زیبا اگه چک هویت انجام بدن سایت نصف بیشتر کاربرا رو از دست میده 

همینجا الان کسی کامنت گذاشته که میگه بالای ۲۰ ساله ولی حداقل ۳ تا کاربری داره با هر کدوم روزی ۶ تا تاپیک کاملا بیجا و فیک میزنه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این موردی که شما گفتی خب مشخصه فیکه،ولی مثلا من یه تاپیک دیدم استارتر گفته بود شوهرم نمیدونه پدر بچم ...

امکان درست بودنش هست خب در این مورد باید به تایپکای قبلیتون طرف توجه کرد ببینیم چیا گفته مثلا تو یه تایپک درباره مدرسه حرف زده باشه می‌فهمیم مزاحمه و کلا معلوم میشه با تشکر 🤓

عزیزم تاپیک چیه چند وقت پیش یه کامنت گذاشتم طرف گفت اها چون خودت خونه نداری میخوای همه مثل خودت بی خ ...

😐😐😐🤦‍♀️آنقدر عقده این

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹