2777
2789
عنوان

الان ب خواستگار احتیاج دارم

351 بازدید | 38 پست

رابطم هفته پیش تموم خسته شدم واقعا از نوع رفتار مردا حوصلشون رو ندارم سنتی بهترین راه حله 

بدبختی ب خاطر این خواستگارامو پروندم موندم چیکار کنم اخه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا بهتره رو خودت کار کنی و احساست رو خوب کنی از سر تنهایی پناه نبر ب بکی دیگ .. برو برس ب خودت با خودت عشق کن ..قرار نیس ک با رابطه یا ازدواج شاد باشی یا خوشبخت

فعلا بهتره رو خودت کار کنی و احساست رو خوب کنی از سر تنهایی پناه نبر ب بکی دیگ .. برو برس ب خودت با ...

از سر تنهایی نیست بهم فشار میاد اون خدا میدونه داره با کی لاس میزنه مناینجا هوفففف

از سر تنهایی نیست بهم فشار میاد اون خدا میدونه داره با کی لاس میزنه مناینجا هوفففف

تو هنوز فکر اونی پس ... اگ الان جا این ب فکر حال خوبت بودی ک دنبال این بودی چطور حالتو خوب کنی بهترین ها صف میکشیدن ن اسکل مث دوس پسر قبلیت ک رف ..بره بجهنم اون لابد بی لیاقت بوده .‌ت بچسب ب حالت تا بهترین بیاد برات ن اون بدرد نخور

تو هنوز فکر اونی پس ... اگ الان جا این ب فکر حال خوبت بودی ک دنبال این بودی چطور حالتو خوب کنی بهتری ...

اونو نمیخوام دیگه زورم میاد اون تا یکی رو پیدا کرد رف حقیقتا دارم دیونه میشم

ازدواج سنتی عالی ترینه کی حوصله پسرا رو داره اخهه

از ماها که تجربه کردیم بپرس 

والا من بعد ۱۷ سال اون دوستام که با شوهراشون سالها دوست بودن الان خیلی بیشتر از بقیه باهم خوبن و باهم حال میکنن و پایه ن

شوهر من مثلا دورها ش و زده تجربه هاش و کرده بعد تصمیم گرفته زندگی مشترک و خانواده داشته باشه

هیج اشتیاقی برای خیلی تفریح ها و کارای من و بچه ها نداره از اولم نداشت برعکس چیزی که دوران نامزدی و عقد و حتی سال اول ازدواج وانمود ميکرد

اون تو یه دنیای دیگه س من یه دنیای دیگه

تو کل دوران نامزدی و دوران عقد و حتی سال اول عروسی هیچکدوم و یه ذره هم بروز نداد

اونو نمیخوام دیگه زورم میاد اون تا یکی رو پیدا کرد رف حقیقتا دارم دیونه میشم

میدونم دیگ ک میگم ..اونو  ک نمیخوای ولی اونی ک هرز بوده ک رف همون بهتر رف برا چیت بود ی ادم ک نمیشد بهش اعتمادکردد ... درد داره اما میگذره این روزا

از ماها که تجربه کردیم بپرس والا من بعد ۱۷ سال اون دوستام که با شوهراشون سالها دوست بودن الان خیلی ب ...

من از اینا حالم بهم میخوره کاش یکی که ارومه و هیجان نداره منو بخواد حوصله ی تفریح هم ندارم بیخیال بابا