2777
2789
عنوان

الان ب خواستگار احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساده ایااب اجبار میان جلو همینی که برای من بود اونم 5سااال اخرش به حرف مادر بی همه چیزش گوش داد و تو ...

عزیزم بیخیال کیه ب خودم بگه بیخیال ولی واقعا بیخیال مطمینم ی روزی اسمش هم یادم نمیاد

عزیزم بیخیال کیه ب خودم بگه بیخیال ولی واقعا بیخیال مطمینم ی روزی اسمش هم یادم نمیاد

دلم انقد گریه میخواددد:)) 

فک کن باید تا فردا تمام آینده و روزهای زندگی شده و سپری شده بااونو بزارم تو صندوق و قفل کنم کیلیدشم بندازم ته یه چاه که نشه برش دارم

متاسفم واسه اون 

و مفتخرم از خودم که هرطور شده میتونم و باید هضمش کنم:'))) 

دلم انقد گریه میخواددد:)) فک کن باید تا فردا تمام آینده و روزهای زندگی شده و سپری شده بااونو بزارم ت ...

عزیزم منم ایندمو با اون تصور کردم اما نمیدونم چ میشه کرد دلم هم تنگ شده ولی ازاین ب بعد عاشق نمیشم میزارم بقیه عاشقم شن 

بیخیالشوننننننن

دلم انقد گریه میخواددد:)) فک کن باید تا فردا تمام آینده و روزهای زندگی شده و سپری شده بااونو بزارم ت ...

نشون دهنده ی خوب بودن و پاکی ادمه ک ایندتو باهاش تصور کردی 

ولی من تصمیم گرفتم تا کسی برام تلاش نکنه نیاد جلو ایندمو باهاش تصور نکنم تو هم نکن