2777
2789
عنوان

وای دندونم درد میکنه ای خدا😭

60 بازدید | 9 پست

کاش میمردم دوتا دندونم کشیدن داره پول ایمپلنت ندارم میترسم زشت شه بکشمش 

۶ الی ۷ تاش هم پر کردن داره ای خدا کاش میمردم 

۱۴ سالم هم بیشتر نیست با قول مامانم کاش میمردی هزینه کمتر میشه ....

موقعی که پر کردن میخواست نبردم که خراب بشه بکشم چیکار کنم دسترسی به هیچی ندارم دکترای اینحا هم خیلی گرونه خیلی مامان و بابام پول نمیدن  میگن هر دندون پر کردن ۲ تومن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپری لیدوکائین 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

بیمه ندارین؟

چرا داریم بیمه تامین اجتماعی دکترای مطب قبول نمیکنن درمانگاه هم زنگ میزنیم بر نمی‌دارند میریم اونجا میگن باید زنگ بزنی زنگم می زنیم جواب نمیدن

منم دندونای خودمو دخترم خرابه تاپیک زدم بهم تهمت زدن قصدت اینه از کاربرا پول بگیری😳😳😔

نه من فقط تایپیک زدم شاید حالم بهتر شه یکم باهام صحبت کنین😭😭

قرص مفنامیک بخور الان برای دردش

بعد  

هر ۸ساعت یکبار یک قرص مفنامیک برای درد

یک قرص آموکسیسیلین برای عفونت بخور چند روز

مسواک بزن بعد ناهار و شام و هر وقت غذا میخوری دهنتو بشور در طول روز 

نخ دندونم بکش 

شیر طبیعی بخور برای کلسیم 

باید از دندونات مراقبت کنی تا خراب نشه عزیزم