2777
2789
عنوان

یه سوال برای لاغری دارم

93 بازدید | 13 پست

من بالاخره بعد چند سال تنبلی و بی اراده بودن

به هدفم و آیندم و سلامتیم فکر کردم و رژیم گرفتم

الان ۱۱ روزه رژیمم (اصولی بادکتر)

توی خونه هم نیم ساعت میرقصم و دراز نشست هم میزنم صبحا هم ۱۰۰ تا طناب

حالا سوالم اینه که چقدر طول میکشه آدم متوجه تغییرش بشه

من میترسم برم رو ترازو و نبایدم تا ۱۹ روز دیگه برم 

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

ورزش های بهتر و کارامد تر بکن طناب ساده فقط فشار میاره به پا، درازنشست هم اصلا اصولی نیست هیچ کارایی خاصی هم نداره فقط کمر و گردنتو داغون میکنه اصلا درازنشست نرو دیگه 

مهم تر از رژیم واقعا ورزشه اگه توانشو داری برو باشگاه مربی تمرین اصولی بگیر وزنه بزن فیتنس برو

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیمای دکتری چون سالمن یه ذره کند پیش می رن. اگه حتی کم وزن کم کردی هم انگیزه تو از دست نده. کم کم پیش رفتن خیلی بهتر از درجا زدنه.

بعد از دو هفته تغییرا مشخص می شن.

دراز و نشست هم کمی حرکت ناجوریه. عضلات شکم رو تقویت می کنه ولی برای کمر خوب نیست.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

من الان ۴ ماهه رژیمم

تغیراتم از اوایل ماه دوم شروع شد 

تغییر وزنی آنچنانی نداشتم اوایل اما سایز خیلی کم کردم طوری که خودم حس میکردم لباسای قبلیم برام گشاد شدن

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

ورزش های بهتر و کارامد تر بکن طناب ساده فقط فشار میاره به پا، درازنشست هم اصلا اصولی نیست هیچ کارایی ...

نمیتونم تا ۵ کارم بعدم میام غذا و کارا خونه و اینا خودتون که در جریان کارا خونه هستین

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

ماهی یکبار برو رو ترازو ممکنه عدد رو ترازو تغییری نکنه و احتمالا سایزت کم شده. قدو وزنت چنده

قدم ۱۶۰ وزنم ۸۰

ایروبیک فول بادی بود فک کنم اسمشالبته خب پیاده روی هم نیم ساعت اخر شبا میرم

من مشکلم همینه که ورزشم کمه😔😔فقط تند میرقصم و حرکات ورزشی تو رقصم میزنم

ولی واقعا نه شرایط باشگاه دارم ن پیاده روی

من مشکلم همینه که ورزشم کمه😔😔فقط تند میرقصم و حرکات ورزشی تو رقصم میزنمولی واقعا نه شرایط باشگاه د ...

ازین برنامه های ورزشی بریز همه ورزشاشو هر روز برو...

من تو تراس خونه راه میرم شمام تو خونه راه برو