2777
2789
عنوان

روانپزشکم بهم گفت پیپ بکش

153 بازدید | 17 پست

بهش گفتم جناب دکتر آذر من قلیون و دود بدم میاد با سیگار ولی پیپ بده؟

گفت نه بکش ، لذتش رو ببر ، عالیه 

هرکسی هم گفت پیپ ضرر داره گوه خورد 

گفتم برای من که صرع دارم مشکل نداره؟ گفت اصلا 

پیپ خیلی هم برات خوبه تشنجت رو کنترل میکنه

😁🤣🤣🤣 یاد طنزهای نصرالله رادش و ... افتادم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیپ حتی بدتر از سیگاره .دندون به مرور زرد و بد رنگ میکنه 

روانپزشک شما هم فکنم مدرکش رو از دارغوزاباد گرفته هیچی حالیش نیست برو پیش یک دکتر دیگه

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

وقتی با پارتی قبول شدی:

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

والا اون خودش ب ی روانپزشک حاذق احتیاج داره دیوونس؟؟؟!!!

نه روانپزشک هست اسمش دکتر ماهیار آذر هست اصفهانی هست اصالتن 

آدم دوست داشتنی هست 

بهش یه بار گفتم دردت به جونم 

گفت خدا نکنه 

البته خدایی وجود نداره که بکنه یا نکنه 

اما درد هیچ ابلهی رو نزن تو جون خودت

من مامانم سال‌های دور تحت نظر ایشون بود

دیدی چقدر آدم خوبی هست 

من اینقدر دوسش دارم 

بهش گفتم آقای دکتر من دوست دارم 

گفت در به در ساکت صدات رو پخشه الان زنم می‌شنوه خیال بد می‌کنه منو می‌بره طلاق میده اون موقع من مجبورم برم کارتون خواب بشم 

چرا ؟ مگه من خرم ؟؟؟ یا من نکبتم؟

واه چته ؟! چه ربطی داشت ؟ 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊