2777
2789
عنوان

من فکر میکنم اصلا جوونی نمیکنم

135 بازدید | 16 پست

وقتی میرم بیرون بقیه دخترا رو میبینم حس میکنم از همشون عقبم 

این موضوع واقعا رو مخمه چون این سنی که دارم هرگز برنمیگرده 

چ کار کنم ب نظرتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفریح کن کارایی که دوست داری انجام بده

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

چند سالته؟

منم همینطورم:(

حتی پدرم هم کلی دعوام میکنه سر این موضوع و میگه برو بیرون

میگه دایره ارتباطیت باید زیاد باشه برای موفقیت برو تو جمع ها شرکت کن و اینا

ولی من چسبیدم به خونه مخصوصا تابستون که شروع شد:(((

چرا خودتو مقایسه میکنی 

مگه خودت بودن چشه که می خوای مثل دیگران باشی ؟!

این درگیری های ذهنی جز فرسودگی روح و جسم چیزی در پی نداره...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

منم فقط درس درس درس بعد دوستام همه عشق و حال میکنن البته سنیم ندارم ۱۶ سالمه ولی همشون هعی سیگار و پسر بازی مسافرت نمیدونم شاید اونا مشکل دارن

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.