2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهرتون مغازه داره

258 بازدید | 32 پست

خانومایی که شوهرتون مغازه داره برای تولد یا مراسم های دیگه شده زودتر بیاد خونه؟! 

مثلا ساعت چند؟؟

شوهرم که عقدیم نه سالگرد ازدواج نه تولدم نکرد نیم ساعت زودتر بیاد خونه و نه کادو بگیره خیلی دلم گرفته 🥲😓 

از اول توقع نکردم عادت کرده .

به نظرتون بهش پیام بدم گله کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا ربطی به شغل نداره به خدا 

اینا به شعور فرهنگ طرف بسته اس 

به اون احترام و اهمیتی که میذاره برات 

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...                        

نه پیام نده هر وقت موقعیت مناسب بود رو در رو صحبت کن. این مدل صحبت های پیامکی خیلی وقتا تهش دعوا میشه 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

کی جاش میمونه میبنده مغازه رو

عزیزم به این سایت خیلی توجه نکن

مغازه داره اگه شاگرد نداشته باشه نمیتونه همینجوری هر سری مغازه رو ببنده بره مخصوصا که ی سری مغازه ها اصلا اوج‌مشتریشون همون تایمه و شب 

درکش کن و سعی کن مشکلتو با مهربونی بهش بگی بدون غر زدن 

۴تا فروشنده داریمیکیشون و بهش اعتماد داره ب اون میسپره میره

شما کارش فروشندگیه تخصص نمیخواد 

ما هم یه نفر داریم اما دختره شب نمیمونه فقط صبح یا بعد از ظهر 

همه کارا رو هم بلد نیست تنهایی اوکی کنه