2777
2789

بی حس بود زیاد درد نداشتم فک پایینم بود بخیه نزد تا دوهفته نمیتونستم درست غذا بخورم همین سه هفته پیش کشیدم.جاش یه حفره عمیقه که هنوزم غذا میمونه داخلش مجبورم شست و شو بدم همش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی حس بود زیاد درد نداشتم فک پایینم بود بخیه نزد تا دوهفته نمیتونستم درست غذا بخورم همین سه هفته پیش ...

وای یاخدا 

چرااااا بخیه نزدددد 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

زمان کشیدن نه فقط فشار حس میکنی 

البته برای من جراحی بود چون نهفته بود 

بعدش مهمه و درد داره 

پارسال دوتا شد ۷تومن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بستگی داره ریشه سفت داشته باشه یانه من با یکی رفتم کشید خود دندانپزشک هم بهش گفت چرا اینقدر ریشه دندونت سفته کامل هم بی حس بود فقط فشاری که وارد میکرد اذیتش کرد

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

وای یاخدا چرااااا بخیه نزدددد

نمیدونم واقعا چرا نزد خیلی ام زیاد ازم پول گرفت الان زنگ زدم میگه کشیدن دندان عقل ۲ تومن گفتم پس چرا از من ۳۵۰۰ گرفتین بابیمه؟میگه دکتر متخصص و جراح بوده.ب نظرتون ارزش شکایت داره؟

نمیدونم واقعا چرا نزد خیلی ام زیاد ازم پول گرفت الان زنگ زدم میگه کشیدن دندان عقل ۲ تومن گفتم پس چرا ...

نهفته بود؟

نهفته اگر بوده تا جایی که میدونم گرون تر هست تا کشیدن 

اما اینکه بخیه نزده واقعا عجیب بوده 

برو معاینه یه جای دیگه واقعا 

اخه مگه میشه بخیه نزد