2777
2789
عنوان

پرنده رفته بالا کمکم کنین

37 بازدید | 3 پست

سلام:)

زیاد وقتت رو نمیگیرم:)داستان پرندمه:)

ما بالای دسشوییمون یه انباری داریم که یه کارتون گذاشتیم و درشو بستیم و تمام چیز هارو درآوردیم 

حالا یه مدتیه پرنده هامون میرن اونجا یه روز کامل می‌مونن بنظرم ت(م)خم گذاشتن؛الان اون پرنده ی نر رفته بالا ۲ روزه برنگشته و میترسم که بیارمش پایین بخاطر استرس ت.   )م( خ مش ‌بخوره یا بشکنه 

الان مادهه ۲ روزه اومده پایین افسرده و گوشه گیر شده الان اومده رو شونه من فقط نگاه میکنه دلم براش میسوزه اگه کسی میدونه چی به چیه خواهش میکنم بخاطر این پرنده کمک کنه  

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشت و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری:)

احتمالا تخم گذاشته و تحویل اقاش داده تا جوجه بشه نگران نباش میخوای مادربزرگ بشی....

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا تخم گذاشته و تحویل اقاش داده تا جوجه بشه نگران نباش میخوای مادربزرگ بشی....

ای خدا مردم از خنده😂😂🤣🤣آره گذاشته🤣😂😂

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشت و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری:)

بیارش پایین اونجارو یاد میگیرن میرن قایم میشن کشنه تشنه میمونن، جلوشم ببندین ببند نتونه بره اونجا

تخم گذاشتن و شیفتی کار میکنن ۵ ساعت این بالاعه بعد میاد پایین اون یکی ۵ ساعت میره بالا