2777
2789
عنوان

شوهرم چه کارا که نکرد

570 بازدید | 29 پست

اول خوبیاشو میگم.خیلی تمیزه.همیشه نون میگیره.دستپختش فوق العادس خیلی به خودش میرسه.اهل نمازو روزس.از وسایلاش خوب مراقبت میکنه.و بسیار خوش سلیقس👌

و اما در مقابل اخلاقای خوبش چن تا بدی داره.خیلی راحت فحش میده یعنی فحشایی که اونقد رکیکن که باید همش توجه بچه ها رو به یه چیزی جلب کنم.بسیار بچه ننس جوری که برای حموم کردن بچه ها باید از مادرش کسب اجازه کنه..با خانوادم رفت و آمد نداره حتی عروسیه داداشم نیومد و حتی تبریک نگفت.از اولش هم همینجوری بود.اجازه نمیده با هیچ فامیلی رفت و آمد داشته باشیم.مثلا مادربزرگم یعنی مادر پدرم که پیر شدن و فرزندشونو از دست دادن نمیزاره حتی یه لحظه بهش سر بزنم یا یه مهمونی کوچیک بگیرم.تمام عیدای نوروز خونه ما سوت و کوره مگر این که مادرو خواهر خودش بیان و جایی که حق داریم عید دیدنی بریم خونه خانواده خودشه.یعنی عیدا هم من نرفتم خونه مادربزرگم.دست بزن داره جوری که خیلی راحت کتک میزنه جوری که باید بگم فقط نمردم.🤕

وسواس فکری داره..هیچ حریمی نداره یعنی مادرش هر وقت که اراده کنه راحت میاد خونمون..اونم با کلید

اتاق خوابمون که انباری وسایلای مادرشه.هیچ حق ندارم دیزاین خونه رو بدون اجازه مادرش عوض کنم

البته قبل از این که فحشم بدیم الان از همسرم جدا زندگی میکنم و خیلی وقته ندیدمش🙄

خوبیاش بزنه تو کمرش

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله قبلا یه تاپیک زدم پر بازدید شد بعد ترکید اونجا نوشته بودم که بعد سرویس شدن دهنم رفتم برا مهریه ا ...

منم میخوا برم 

برات تعیین شده که چقد بده میشه یکم راهنمایی کنی چون من اول راهم

من هیچ مدرکی از کتک هاش ندارم بنظرت میتونم برم دادگاه

💖
با این اخلاقای گند چطور اون خوبیای چرت به ذهنت اومد آخه آشپزی یا نماز یا سلیقه، ریدم تو اون سلیقه

آخه قبلا یه تاپیکی زده بودم اونجا گفتن حتما خوبیایی هم داره چرا فقط بدیاشو میگی.البته اون تاپیک ترکید

من کارمنده حقوقش سی تومنهبنظرت چقد میبرن برامیه بچه یه ساله داریم

منظورت نفقس؟

نفقه از 3 تومن تا هشت تومنه ماهی..

برا دو تا تون فک کنم نه تومن باشه البته بستگی به شغل و درامد همسرت و خودت داره کم و زیادش من تقریبی گفتم

یکم مثل شوهر منه 

بچه هات چندسالشونه

راحت شدی جدا زندگی می‌کنی

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

حالا کدومشون بدتره شوهر شما یا منبله واقعا حس خوبی دارم..و این که همسرم حتی برای دیدن بچه ها هم نمیا ...

بچه هات چند ساله هستن؟

هر کدومشون یکی هستن کثافتا

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه