2777
2789
عنوان

عکس خونه هاتونو بزارید کیف کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 53 پست
یه خواستگار داشتم با برادرش دوقلو بودن، یادمه باباشون تعریف میکرد تا ۶ سالگی هر مهمونی دعوت میشدن رد ...

وااای😂😂من‌ و‌شوهرمم همینیم

چن شب پیش دعوت شدیم نرفتیم ،زنگ زدیم عذرخواهی که اره اینا اذیت میکنن و نمیشه و فلان😂واقعا اصلا دلم نمیخاد جایی برم

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

من بچه ندارم خونه ام همیشه دسته گله ولی همش در حال تمیز کردنم 

امشب مهمون داشتیم دیگه بعد رفتنشون تمیز نکردم حتی ظرفامم موند 

سالگرد عقدمون بود اومدم خوابیدم کنار همسرم دیگه گفتم بمونه برا صبح 

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها دعا کنید ی خونه خوب پیدا کنم محله دلخواهم خسته شدم از خونه کوچیک و قدیمی ساخت بعد منم بیام عک ...

عزیزم…انشالله یه خونه نوساز و بزرگ و خوشگل پیدا میکنی❤️

وااای😂😂من‌ و‌شوهرمم همینیمچن شب پیش دعوت شدیم نرفتیم ،زنگ زدیم عذرخواهی که اره اینا اذیت میکنن و ن ...

شوهر من تا حرف دوقلو میشه یا فیلمشو میبینه نیشش تا بناگوش بازه میگه عاشق دوقلو ام 

ولی من تحملشو ندارم اصلا اعصاب مصاب ندارم

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

من بچه ندارم خونه ام همیشه دسته گله ولی همش در حال تمیز کردنم امشب مهمون داشتیم دیگه بعد رفتنشون تمی ...

حق داری،ادم خسته باشه حوصله تمیز کردن نداره

نمیدونم چرا هیشکی تو این تاپیک عکس نداد😂دلم خواست یه خونه تمیز  ببینم

حق داری،ادم خسته باشه حوصله تمیز کردن ندارهنمیدونم چرا هیشکی تو این تاپیک عکس نداد😂دلم خواست یه خون ...

ادم می‌ترسه شناسایی بشه واگرنه من عکسای قبل و دارم

شوهر من تا حرف دوقلو میشه یا فیلمشو میبینه نیشش تا بناگوش بازه میگه عاشق دوقلو ام ولی من تحملشو ندار ...

برعکس شوهر من، با احترام به همه دوقلودارا ، این صرفا نظر شوهرمه، میگه چیه از یه مدل کپی بزنن همه چی عین هم! تفاوت خوبه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
حق داری،ادم خسته باشه حوصله تمیز کردن ندارهنمیدونم چرا هیشکی تو این تاپیک عکس نداد😂دلم خواست یه خون ...

اره والا مخصوصا مهمون یهویی باشه 

بیاد وسط سالگرد عقد دوتایمون برنامه هارو بهم بزنه😂

من بچه ندارم خونه ام همیشه دسته گله ولی همش در حال تمیز کردنم امشب مهمون داشتیم دیگه بعد رفتنشون تمی ...

مبارک باشه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
شوهر من تا حرف دوقلو میشه یا فیلمشو میبینه نیشش تا بناگوش بازه میگه عاشق دوقلو ام ولی من تحملشو ندار ...

یادمه سونو وقتی گفت بهمون دوقلوعه شوهرم یه حوری اشک میریخت از خوشحالی که نگو،اصن انگار دنیا رو بهش داده بودن

الانا همش میگه چه گناهی کرده بودیم خدا اینو رقم زد برامون🤣ینی دیگه جفتمون بریدیم

برعکس شوهر من، با احترام به همه دوقلودارا ، این صرفا نظر شوهرمه، میگه چیه از یه مدل کپی بزنن همه چی ...

اینم حرفیه

انشالله هرچی که خدا بخواد و صلاح بدونه

من انقد خستم و بدنم بی جونه که حوصله تمیز کردن ندارمدوس داشتی عکس بزار لذت ببریم😄

من یدونه دارم هرکار میکنم خونم مرتب نمیشه با دوتا بچه که دیگه فکر تمیزی رو هم نمیشه کرد