2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقدر رفتار بچگانس 

بخدا من فکر میکنم شما مشکل روحی داری. ببین با چند کاربری مدام از بستنی فروش میگی .  داری خودتو نابود میکنی. 

حالا عاشق چیش شدی چشماش!!!! 

حتی قد دو تا جمله ازش نمیدونی! 

چرا یه ۲۷ ساله مثل ۱۳ ساله هاست! 

تروخدا اگه اصفهانی بگو من برم باهاش حرف بزنم. اسم از شما نمیارم. ولی تو این مورد کاربلدم‌‌.  لاقل تکلیفت روشن میشه

😂😂😂😂😂

چرا میخندی عزیزم 

جدی میگم دخترکان ۱۳ ۱۴  ساله اینطوری عاشق و بیقرار میشن. اونم دهه شصت اینطور بودن

. الان که راحت میرن حرفشونو میزنن.‌

اگه اصفهانه من واقعا میرم با طرف حرف میزنم.

چرا میخندی عزیزم جدی میگم دخترکان ۱۳ ۱۴ ساله اینطوری عاشق و بیقرار میشن. اونم دهه شصت اینطور بودن. ...

میدونم عزیزم انشالله که آدم مناسب اش رو پیدا کنه میدونی چرا اینطوری میکنه چون تحت فشار هست از طرف خانواده و میخواد تکلیفش مشخص بشه بره زندگی خودش چون بعد یه مدت واقعا خونه ی پدرومادر جایی نداری و افسرده هستی و متلک میندازن و تحت فشاری و چون کسیو نداری مجبوری خیال پردازی کنی  من هم ۲۷ سالمه مجردم البته من تنهایی رو دوست دارم ولی میخوام مستقل باشم با خانواده ام نباشم